Lucasfilm giver grønt lys til 2. sæson af "Star Wars"-serien "Andor", før 1. sæson er udkommet

Den kommende "Rogue One"-spin-off om oprørssoldaten Cassian Andor byder efter sigende på mange velkendte ansigter fra "Star Wars"-sagaen.

Lucasfilm har åbenbart stor tiltro til den kommende "Star Wars"-serie "Andor". Studiet har nemlig givet grønt lys til 2. sæson, før 1. sæson er udkommet. Det afslørede skuespilleren Stellan Skarsgård ("Dune") for nylig til det svenske nyhedsmedie Dagens Nyheter.

Ifølge Skarsgård starter optagelserne til 2. sæson engang til efteråret. Det er endnu uvist, præcis hvilken rolle den erfarne svenske skuespiller har landet i "Andor", der er en spin-off til "Rogue One: A Star Wars Story".

Læs også: Anthony Daniels vender tilbage som C-3P0 i gådefuldt "Star Wars"-projekt

Vi ved til gengæld, at Diego Luna vender tilbage som seriens omdrejningspunkt i den titulære hovedrolle som den heltemodige oprørssoldat, Cassian Andor. Han får blandt andet selskab af navne som Genevieve O'Reilly og Forest Whitaker i rollerne som hhv. Mom Mothma og Saw Gerrera.

"Andor" beskrives som en spion-thriller, som finder sted fem år før begivenhederne i "Rogue One: A Star Wars Story".

Første sæson består af 12 afsnit, men det er endnu ikke blevet offentliggjort, præcis hvornår serien får premiere på Disney+.

Kommentarer

Lucasfilm giver grønt lys til 2. sæson af "Star Wars"-serien "Andor", før 1. sæson er udkommet

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen