Komedieserien "The Office" bliver måske genoplivet

Vel at mærke den amerikanske udgave – og uden Steve Carell.

For godt fire år siden blev det allersidste afsnit af den amerikanske komedieserie "The Office" transmitteret, og således sagde vi farvel til kollegaerne hos papirselskabet Dunder-Mifflin i Scranton, Pennsylvania.

Men noget tyder på, at vi snart får dem at se igen. Flere kilder har fortalt Variety, at NBC arbejder på at genoplive serien efter at have nydt stor succes med relanceringen af komedieserien "Will & Grace".

"The Office" kørte i ni sæsoner, og i de første syv havde Steve Carell hovedrollen som papirselskabets chef, Michael Scott. Men ifølge Varietys kilder, er Carell ikke en del af NBC's planer for serien. Skuespilleren har da formentlig også for travlt med sin filmkarriere.

"The Office" var baseret på BBC-serien af samme navn (2001-2003) med bl.a. Ricky Gervais og Martin Freeman foran kameraet. Efter en ujævn første sæson kom den amerikanske serie for alvor op i gear og vandt både en Golden Globe og hele fem Emmy-statuetter.

Kommentarer

Komedieserien "The Office" bliver måske genoplivet

 • 1

  Ja tak! Årets bedste nyhed.. lad os åbne kontor og printerfirmaet op igen!

  Martinio07 19-12-17 21:37

 • 1

  En af mine all-time yndlingsserier. Udover Carell havde den et fantastisk persongalleri, men man kommer bare ikke udenom at Carrell altså var stjernen, og kvaliteten dalede desværre da han forlod serien.

  Men hvis de kan samle hele det resterende cast er jeg da klar på mere, men er en lillebitte smule skeptisk :)

  kamikazedk20-12-17 13:39

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen