Trailer: Usynlige venner vækkes til live i "IF" med Ryan Reynolds – se traileren

Barndommens fantasivenner bliver vækket til live i John Krasinskis kommende familiefilm.

John Krasinski er mest kendt som Jim fra den amerikanske udgave af "The Office", og som skuespiller er det senest også blevet til en fanønsket-gæsteoptræden i Marvels "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" og den titulære helt i Amazon Studios' "Jack Ryan".

Krasinski lader dog til at være mere interesseret i rollen som filmmager nu om dage. Han skabte et navn for sig selv med gyserfilmene "A Quiet Place" og "A Quiet Place 2" – men nu ser det ud til, at instruktøren er klar til at gå helt nye veje. 

Næste år er han nemlig aktuel med familiefilmen "IF", som lige har fået sin første trailer. Og her er gysene skiftet ud med grin.

LÆS OGSÅ: JOHN KRASINSKI VENDER NÆPPE TILBAGE SOM MR. FANTASTIC I MCU

"IF" handler om pigen Bea, der oven på en svær tid begynder at se alverdens fantasivæsener. Usynlige venner, der med tiden er blevet forladt af virkelighedens mennesker, som er vokset fra dem. Da Bea opdager, at naboen, kendt som Manden Ovenpå, også kan se fantasivæsenerne, bliver de begge sendt afsted på et vildt eventyr.

Cailey Fleming ("The Walking Dead") spiller Bea, mens Ryan Reynolds spiller Manden Ovenpå.

Derudover byder filmen på et regulært stjernecast af skuespillere, der lægger stemme til fantasivennerne. Her kan man bl.a. høre Steve Carell, Emily Blunt, Phoebe Waller-Bridge, Matt Damon, Maya Rudolph, Sam Rockwell, Vince Vaughn, Awkwafina og Jon Stewart.

"IF" får dansk biografpremiere 16. maj 2024. Se traileren her:

Kommentarer

Usynlige venner vækkes til live i "IF" med Ryan Reynolds – se traileren

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen