"The Office"-stjernerne Steve Carell og John Krasinski genforenes i ny komedie

Men der er desværre ikke tale om "The Office: The Movie".

Det er snart 10 år siden, at "The Office" (altså, den amerikanske version) lukkede og slukkede på tv, men den succesfulde sitcom er fortsat en af de mest streamede serier i verden.

Og det kan man godt forstå, for kemien mellem skuespillerne og deres karakterer hos papirfirmaet Dunder Mifflin var vanvittigt god – og lykkeligvis får vi snart lov til at se to af kontorets kollegaer slå pjalterne sammen igen.

Der er nærmeste bestemt tale om John Krasinski og Steve Carell, som i "The Office" spillede hhv. den gæve papirsælger Jim Halpert og den bøvede kontorchef Michael Scott.

Læs også: Ny bog hævder, at Steve Carell ikke havde lyst til at forlade "The Office"

Deadline rapporterer, at begge mænd snart medvirker i den familievenlige komedie "If", som desuden har bl.a. Ryan Reynolds ("Deadpool 2"), Phoebe Waller-Bridge ("Fleabag") og Louis Gossett Jr. ("Enemy Mine") på rollelisten.

Ud over at medvirke i filmen så både skriver, producerer og instruerer Krasinski "If", som handler om et barn, der forsøger at genfinde sin forsvundne fantasi. Vi ved endnu ikke, hvilke roller Carell eller Krasinski skal spille i filmen.

"If" bliver således Krasinskis femte projekt som filminstruktør ovenpå bl.a. de to succesfulde "A Quiet Place"-gysere. Og "If" har sågar allerede fået en amerikansk premieredato: den 17. november 2023.

Kommentarer

"The Office"-stjernerne Steve Carell og John Krasinski genforenes i ny komedie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen