Mandalorianeren og hans kammerater pryder tre nye "The Mandalorian"-karakterplakater – se dem her

Din Djarins rustning er lige så skinnende blank som altid.

Det var helt tilbage i december 2020, at det sidste afsnit af 2. sæson af "The Mandalorian" blev udgivet på Disney+, og "Star Wars"-fans over hele kloden gav glædestårerne frit løb under gensynet med selveste Luke Skywalker.

Vi har fået en hel del nyt "Star Wars" siden da – herunder miniserien "The Book of Boba Fett" og 1. sæson af "Andor" – men nu er vi blot en uges tid fra streaming-premieren på den længe ventede 3. årgang af "The Mandalorian".

Disney og Lucasfilm har allerede frigivet trailers og klip fra den kommende sæson, og nu har vi netop fået tre smukke karakterplakater, som viser fire af seriens populære helte: Mandalorianeren (også kendt som Din Djarin), hans følgesvend, Groku (også kendt som Baby Yoda), samt dusørjægeren Greef Karga og en anden mandalorianer, Bo-Katan Kryze.

De tre plakater kan ses herunder i fuld størrelse.

Læs også: Jon Favreau: 4. sæson af "The Mandalorian" er allerede færdigskrevet

Moovy TV har desuden talt med seriens skaber og hovedforfatter, Jon Favreau, og det interview lander her på siden kort før 3. sæsons streaming-premiere den 1. marts.

I 3. sæson af "The Mandalorian" vender Pedro Pascal ("Game of Thrones", "The Last of Us") naturligvis tilbage som den førnævnte Din Djarin, som er blevet genforenet med Grogu.

De to kammerater roder sig nok en gang ud i nogle actionfyldte eventyr, alt imens Djarin kæmper for at genvinde sin ære. Og Bo-Katan Kryze (spillet af "Battlestar Galactica"-stjernen Katee Sackhoff) vil have titelhelten til at overgive det såkaldte Darksaber-våben.

Kommentarer

Mandalorianeren og hans kammerater pryder tre nye "The Mandalorian"-karakterplakater – se dem her

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen