Ny "Star Trek"-serie foregår mellem Kirk og Picard

Vi ved stadig meget lidt om den nye "Star Trek"-tv-serie, som får premiere i januar 2017, men flere troværdige kilder fortæller websitet BirthMoviesDeath, at serien kommer til at foregå umiddelbart efter den 6. "Star Trek"-spillefilm.

Hvad betyder det? Jo, det betyder først og fremmest, at tv-serien vil foregå i den oprindelige "Star Trek"-tidslinje og således ikke i det "alternative univers", som franchisens to seneste spillefilm, "Star Trek" og "Star Trek Into Darkness", udspiller sig i.

Det betyder også, at den nye serie - som stadig ikke har nogen officiel titel - foregår få år efter Kirk og Spocks allersidste Enterprise-mission i det 23. århundrede (som netop er omdrejningspunktet i "Star Trek VI: The Undiscovered Country" fra 1991) og samtidig adskillige årtier før Picard og Co.'s intergalaktiske eventyr i tv-serien "Star Trek: The Next Generation" (1987-1994), som havde det 24. århundrede som ramme.

Instruktøren bag netop "Star Trek VI: The Undiscovered Country", Nicholas Meyer, er blevet hyret som forfatter/producer på den nye serie, og han har tidligere bekræftet, at franchisens 6. film er en stor inspirationskilde for den nye tv-serie. Konflikten mellem Føderationen og de krigeriske klingons vil formentlig spille en stor rolle i serien.

Samtidig går der rygter om, at den nye serie vil blive en såkaldt antologi-serie à la "True Detective" og "Fargo", som udskifter sine hovedpersoner og omgivelser hver sæson. Det er derfor ikke udelukket, at senere sæsoner vil foregå i det 24. århundrede eller endnu senere - eller måske endda tidligere.

Førnævnte Nicholas Meyer arbejder på serien sammen med erfarne tv-producere som Bryan Fuller ("Hannibal") og Alex Kurtzman ("Fringe").

Kommentarer

Ny "Star Trek"-serie foregår mellem Kirk og Picard

 • ★★★★★1

  Hver gang Johan poster en Star Trek-nyhed herinde, så er jeg taknemlig for, at han ikke skriver den på klingon. :) 

  Lars!13-04-16 23:59

 • ★★★★★4

  NY "STAR TREK"-SERIE FOREGÅR MELLEM KIRK OG PICARD

  Det lyder satme frækt...

  Elwood14-04-16 00:10

 • ★★★★★0

  Challenge accepted, Lars! ;-)

  Og dén udgave kommer med garanti, Kenneth!

  The Insider14-04-16 00:27

 • 0

  Renagades har også skrevet det samme, så der er nok noget om det :) Men dejligt at de se bort fra de nye Star Trek film af og følger den gamle tidslinje :)

  Geekalot14-04-16 07:27

 • ★★★★★★0

  Er en smule nedslået over at det bliver mod Klingons.. Har næsten altid sprunget klingon-afsnit over, da jeg finder dem lidt for banale og trættende i længden. Især afsnit der foregår på Kronos.

  Men lad os nu se! Det er gode folk bag, og det er nyt Trek !!!

  davenport14-04-16 14:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen