Nye detaljer om "Star Wars"-serien "Andor"

Den kommende "Rogue One"-spin-off bliver den hidtil største "Star Wars"-serie.

I slutningen af næste måned udkommer "Star Wars"-serien "Andor" på Disney+.

Serien er en spin-off til "Rogue One: A Star Wars Story", hvori vi følger oprørssoldaten Cassian Andor (Diego Luna) inden begivenhederne i "Rogue One".

Nu har seriens skaber, Tony Gilroy, over for Empire Magazine løftet lidt af sløret for, hvordan den nye prequel-serie bygger op til filmen fra 2016. 

Se også: Oprøret ulmer i første stemningsfulde trailer til "Star Wars"-serien "Andor"

Ifølge Gilroy bliver "Andor" den hidtil største "Star Wars"-serie – bestående af 24 afsnit fordelt på to sæsoner á 12 afsnit. Første sæson spænder over et enkelt år i Cassian Andors liv, mens 2. sæson spænder over hele fire år og leder helt op til "Rogue One: A Star Wars Story".

Dermed er historien i "Andor" altså fordelt på i alt fem år, hvilket er en markant længere tidslinje, end vi er vant til fra "Star Wars"-serier som "Obi-Wan Kenobi" og "The Book of Boba Fett".

"Andor" følger vores titulære rebels tidlige år i den gryende oprørsalliance – i en mørk periode, hvor det onde, galaktiske Imperium er på sit højeste.

Diego Luna får bl.a. selskab af Genevieve O’Reilly, der gør comeback i rollen som rebellernes øverste leder, Mon Mothma.

Første sæson af "Andor" får eksklusiv premiere på Disney+ den 31. august.

Kommentarer

Nye detaljer om "Star Wars"-serien "Andor"

 • ★★★★★★0

  Det vidner om en hvis selvtillid at annoncere 24 afsnit fra start. Det ligner også at det så også vil komme til at handle om Leia - i en eller anden form.

  Obi-Wan og Vader sikkert også.

  Wayne 5-07-22 10:58

 • ★★★★★★0

  Synes sgu jeg er ved at være lidt mæt af SW. Måske også fordi hverken film eller serier bliver all-that! 

  T. Nielsen 5-07-22 10:37

 • ★★★★★0

  Efter "Obi-Wan" føler jeg, at jeg er 120% done med "Star Wars". En sætning, jeg aldrig havde forestillet mig at skulle sige for blot en håndfuld år siden.

  Og selvom der er nogle dygtige folk med om bord på "Andor", så har jeg godt nok svært ved at mønstre nogen entusiasme, når nu det IGEN omhandler rebeller, stormtroopers og dødsstjerner – og især også når jeg ved, takket være filmene, at rebellernes kamp praktisk talt er totalt meningsløs, fordi Imperiet alligevel overtages af den endnu vildere The First Order, som så overvindes, da Lando lige facetimer 5 minutter med hele universet over Zoom før det sidste, store slag og overtaler alle til omsider (og pludseligt) at deltage i kampen, 50 år efter Imperiets kommen. De kære rebeller er nok ærgerlige over, at de ikke havde givet Lando et Skype-abonnement flere årtier tidligere...

  The Insider 5-07-22 10:56

 • ★★1

  Enig med The Insider. Jeg synes i forvejen at Andor nok var den mindst interessante figur i en ellers fin film, men denne evige sovsen rundt i den samme tidsperiode, bliver ret kedelig, når man på mange måder kender slutningen på forhånd.

  NFT 5-07-22 11:22

 • ★★★0

  Jeg vender gerne tilbage til Star Wars, når de engang er færdige med at rode i Skywalker tidsperioden. Find nu på noget nyt. 

  MOVIE1000 5-07-22 11:28

 • ★★★★★★0

  Tror altid jeg er klar til at tilgive, og give dem en ny chance. Jeg gad dog også godt at de sprang meget længere tilbage i tiden, og fandt på noget nyt.

  Wayne 5-07-22 11:42

 • ★★★★★★0

  Jeg gad godt at se den planet Jabba er fra, samt dens indbyggere. (Jeg forestiller mig en mose)

  davenport 5-07-22 12:19

 • ★★1

  Jeg gad godt at se den planet Jabba er fra, samt dens indbyggere. (Jeg forestiller mig en mose)

  www.starwars.com/databank/nal-hutta

  Thomas Fenger 5-07-22 12:54

 • 0

  Jeg håber de tager fat i Knights of the Old Republic historien og hele Old Republic tidsalderen. Det ville give de involverede langt mere kreativ snor til at udfolde originale idéer...

  Sæt kreativiteten fri!

  Goodspeed 5-07-22 20:14

 • ★★0

  Jeg håber de tager fat i Knights of the Old Republic historien og hele Old Republic tidsalderen. Det ville give de involverede langt mere kreativ snor til at udfolde originale idéer...

  Sæt kreativiteten fri!

  Enig, eller fortæller historien of Darth Bane.

  NFT 5-07-22 20:30

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen