"Star Trek"-legende beamer om bord på ny tv-serie

For nylig kunne vi rapportere her på Moovy, at "Hannibal"-bagmanden Bryan Fuller var blevet hyret som forfatter/producer på den næste "Star Trek"-serie, som udkommer i 2017. Og nu er endnu en stor personlighed blevet hyret til seriens kreative stab.

Der er tale om Nicholas Meyer: den Oscar-nominerede filmmager, som nok er bedst kendt for at have instrueret "Star Trek"-filmene "Star Trek II: The Wrath of Khan" og "Star Trek VI: The Undiscovered Country" i henholdsvis 1982 og 1991. Meyer var også medforfatter på den succesfulde "Star Trek IV: The Voyage Home" fra 1986.

Mange - særligt kritikere - betragter netop "Star Trek II: The Wrath of Khan" som "Star Trek"-franchisens foreløbige højdepunkt, og den er tilmed en af Quentin Tarantinos favoritfilm og citeres i "Kill Bill". Fans har derfor god grund til at juble over hyringen af Meyer, der skal arbejde som manuskriptforfatter på den nye serie sammen med Fuller og Alex Kurtzman ("Star Trek", "Star Trek Into Darkness").

Fuller udtaler selv: "Vi er henrykte over at kunne annoncere, at en af 'Star Trek'-franchisens største historiefortællere vender dristigt tilbage."

Vi ved stadig intet om den kommende "Star Trek"-series overordnede plot, men CBS' oprindelige pressemeddelelse konstaterer lettere gådefuldt, at serien vil foregå "uden for den mytologi, som de tidligere 'Star Trek'-serier og -film har skabt".

Kommentarer

"Star Trek"-legende beamer om bord på ny tv-serie

 • ★★★★★0

  Som fan må jeg sige, at det her er et kæmpe scoop og efterhånden gør det ret svært at være skeptisk :-)

  The Insider26-02-16 22:32

 • ★★★★★1

  Krydser fingre! Nej, spreder dem på midten! Nej, krydser dem, nej... håber det bliver godt!

  Lars!26-02-16 22:39

 • ★★★★0

  Hvad er, noget så simpelt som, 25 år blandt Trekkies?

  Gasivodo27-02-16 02:18

 • 0

  Ikke så vild med Fuller er med i det her, men dælme dejligt at se en af de gamle komme med i det igen :)

  Geekalot27-02-16 12:37

 • ★★★★★0

  Damn! Tak for at få mig til at føle mig helt vildt gammel, Gasivodo! :-)

  The Insider27-02-16 13:03

 • ★★★★★★1

  Jeg kan ikke rigtigt se problemet i, at Fuller er med. Manden har erfaring fra både DS9 og Voyager, samt erfaring fra shows som Heroes og Pushing Daisies, og har åbenbart skrevet manuskriptet til den kommende filmatisering af American Gods.

  Det kan da aldrig være en skidt ting, at der kommer flere erfarne folk til.

  Zero Cool27-02-16 13:10

 • ★★★★★0

  Jeg har ikke set Hannibal endnu, men jeg synes også, Fuller virker som den rette mand ved roret. Han er trekkie, han har masser af værdifuld erfaring inden for franchisen, og han siger mange rigtige ting.

  Det er i øvrigt VIRKELIG interessant, at man nu har repræsenteret tre forskellige "generationer" inden for Star Trek i den kreative stab: de nyeste (Alex Kurtzman - producer/forfatter på de to seneste film), Fuller (arbejdede på DS9 og VOY) og så selvfølgelig Meyer, der arbejdede på alle de gode TOS-spillefilm. Det er en virkelig fascinerende konstellation.

  The Insider27-02-16 13:55

 • ★★★★★★1

  Yeah, jeg håber at de får lov til at lege lidt mere med formatet i denne omgang, men med Kurtzman ombord, så kan man håbe på, at det bliver tilfældet. Jeg har ikke brug for endnu en serie med en vulcan på broen, også selvom hun har kæmpestore bryster og lejlighedsvis vises i undertøj. :D

  Zero Cool27-02-16 14:00

 • ★★★★★★0

  .... Åh, sonic shower.....

  Gad vide hvordan den afvikles. Håber stadig på noget tidsrejsehejs, gerne nogle hundrede år ude i fremtiden.

  davenport27-02-16 14:31

 • 0

  Johan nu er vi begge enige om at de afsnit han har lavet er helt fine i det gamle trek, men prøv lige at se Hannibal hehe :) 

  Davenport, den serie er også planlagt www.imdb.com/title/tt3410762/ :)

  Geekalot27-02-16 20:58

 • ★★★★★★0

  Dels er en person som Fuller jo pænt meget mere, end bare én serie han har lavet og Fuller har efterhånden lavet pænt meget.

  Hvis man kun skulle dømme en person ud fra et enkelt værk, er der ret mange film- og tv-skabere, som ikke burde have et job.

  Nå ja, så var Hannibal særdeles vellidt blandt både anmeldere og publikum.

  Zero Cool27-02-16 21:02

 • 0

  Den var meget populær i USA, men herhjemme blev den hvis taget lidt med sindsro.

  Geekalot28-02-16 09:35

 • ★★★0

  Hvad er det egentlig, folk har imod Hannibal?

  Jeg synes personligt, at det er en fortræffelig serie med rigtigt mange interessante afsnit.

  HonoDelLoce 8-03-16 14:46

 • ★★★★★0

  Jeg synes også at "Hannibal" er en ganske glimrende serie :)

  Kruse 8-03-16 15:43

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen