Podcast: Bad Moovy Club #2 - Motor-psykopaterne kommer! Chopper Chicks in Zombietown + I Bought a Vampire Motorcycle

Motor-psykopaterne slår til i nyeste episode af Bad Moovy Club, når Moovy Podcast hopper på kværnen og undersøger to mærkværdige motorcykel-gyserfilm.

Når vi ikke anmelder nye film og tv-serier, kårer toplister, eller går i dybden i et Spotlight på Moovy Podcast, er det som regel, fordi turen er kommet til at dyrke den dårlige smag.

Sidste år lancerede vi Bad Moovy Club med et episk "Death Wish"-marathon, og nu er turen kommet til en ny tur ud i (gode) dårlige film. Denne gang byder programmet på motorcykler og psykopater i en vaskeægte double-feature, som byder på lidt af hvert.

HØR OGSÅ: FEM TIL FREDAG #11 - DE 5 BEDSTE FILM MED NICOLAS CAGE + PIG (M. JARL MENGERS ANDERSEN)

Først går turen til zombieland med Tromas feministiske "Chopper Chicks in Zombietown", der byder på sløje zombier, seje kvinder og en masse politisk ukorrekt indhold. Men er der nok gas på tanken til at underholde?

Værterne, Joachim Jelle og Mikkel Abel, har store forventninger til den britiske vanvidsfilm med den mundrette titel "I Bought a Vampire Motorcycle". Her mikses vampyrmytologi med en blodtørstig kværn, der hjemsøger Londons gader i jagten på blod. Og så er der også en scene med en talende lort!

Så hop ombord på motorcyklen, fyld tanken op og sæt kursen mod den dårlige smag. Vi lover et godt grin og masser af obskure film i denne episode af Bad Moovy Club.

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Bad Moovy Club #2 - Motor-psykopaterne kommer! Chopper Chicks in Zombietown + I Bought a Vampire Motorcycle

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen