Podcast: Episode #23 - Moon Knight, X, Døden på Nilen, Tokyo Vice, Speak No Evil, All the Old Knives m.fl

Fra ny Marvel-helt, sexet gys og "Speak No Evil" til Chris Pine, mordmysterier, Michael Mann og metalmusik er der rigeligt at gå opdagelse i, når Moovy Podcast vender aktuelle titler.

Moovy Podcast er klar med en ny omgang dugfriske anmeldelser, og denne gang er det især streamingtjenesterne, der fører sig frem med spandevis af nye titler.

Men om der er tale om kvalitet frem for kvantitet, må anmeldelserne vise, når der skal deles stjerner ud til lidt af hvert.

Marvel er aktuel igen-igen med en ny superhelteserie, hvor Oscar Isaac lider af vrangforestillinger i "Moon Knight". HBO har også fundet det tunge serieskyts frem, når de i "Tokyo Vice" slår sig sammen med legendariske Michael Mann. 

HØR OGSÅ: FEM TIL FREDAG #12 - DE 5 BEDSTE FILM AF PAUL VERHOEVEN

Chris Pine er også aktuel hele to gange på Prime Video med hhv. den dansk-instruerede thriller "All the Old Knives" og actionfilmen "The Contractor". De to værter, Joachim Jelle og Mikkel Abel, er i hvert fald ikke i tvivl om, hvilken af de to man skal bruge sin tid på.

Netflix har også linet en række film op. Richard Linklater er aktuel med den hyggelige "Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood", mens "Windfall" og "Metal Lords" er landet, uden nogen har lagt mærke til det.

Gys og en tur i biografen kommer vi også rundt om, for her kan der vælges mellem Christian Tafdrups meget omtalte "Speak No Evil" og Ti Wests lumre, men kloge(!) pornoslasher "X". 

0:07:48 - Anmeldelse af "Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood"

0:17:20 - Anmeldelse af "Moon Knight - Sæson 1"

0:29:12 - Anmeldelse af "Speak No Evil"

0:40:24 - Anmeldelse af "Døden på Nilen"

0:52:56 - Anmeldelse af "X"

1:03:55 - Anmeldelse af "Metal Lords"

1:16:02 - Anmeldelse af "All the Old Knives"

1:21:20 - Anmeldelse af "The Contractor"

1:28:55 - Anmeldelse af "Windfall"

1:34:00 - Anmeldelse af "Tokyo Vice - Sæson 1"

1:46:30 - Opsummering og afslutning

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Episode #23 - Moon Knight, X, Døden på Nilen, Tokyo Vice, Speak No Evil, All the Old Knives m.fl

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen