Podcast: Top 10: Steven Spielberg m. Nikolaj Tarp

Med hjælp fra filmekspert Nikolaj Tarp gennemgår Moovy Podcast mesterinstruktøren Steven Spielbergs ti bedste film.

Denis Villeneuves "Dune: Del 2" er noget af en blockbuster, og efter nogle uger med en masse anmedelser kaster Moovy Podcast sig nu over instruktøren, der kan siges at have været med til at skabe den moderne blockbuster.

Den står nemlig på Steven Spielberg og hans ti bedste film. Dine værter, Joachim Jelle og Mikkel Abel, har fået selskab af Nikolaj Tarp, som er filmmager, filmekspert og Steven Spielberg-specialist, så de er i noget så gode hænder.

Spielberg har en imposant karriere. Med over 50 år i branchen har han formået at forblive aktuel – og endda lave en masse mesterværker på tværs af adskillige årtier. Det er nu op til podcasten her at finde ud af, hvilke ti der er de bedste af de bedste.

HØR OGSÅ: BONUSEPISODE: ANMELDELSE AF "DUNE: DEL 2"

I 1970'erne var det "Dødens gab" og "Nærkontakt af tredje grad". I 80'erne "E.T." og Indiana Jones-filmene. Hvad med 90'erne? Såmænd bare "Jurassic Park" og "Schindlers liste" samme år efterfulgt af bl.a. "Saving Private Ryan" mod årtiets udgang. Dertil kommer samarbejdet med Tom Cruise i 00'erne og seneste den mesterlige "The Fabelmans".

Så tag nostalgibrillerne og din mest sentimentale hat på, for nu skal vi hylde den muligvis vigtigste filminstruktør nogensinde. Måske din yndlingsfilm af Spielberg er at finde på listen?

Vi lyttes ved!

0:00:00 - Introduktion + Nikolaj Tarp!

0:37:50 - 10. til 8. pladsen

0:58:57 - 7. til 5. pladsen

1:17:56 - Kritik af Steven Spielberg

1:34:16 - 4. til 2. pladsen

1:53:03 - 1. pladsen

2:04:04 - Opsummering og annoncering af næste podcast

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Top 10: Steven Spielberg m. Nikolaj Tarp

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen