Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★★★0

    Jep jep, jeg har fanget, at I taler om filmene. :) Min pointe er såmænd bare, at Wolverine i tegneseriesammenhæng kun sjældent rammer noget der ligner en r-rating på film, så på den front har filmene været forholdsvis tro mod tegneserierne. Og samtidig har den overdrevne vold ikke nødvendigvis ført gode historier med sig, faktisk vil jeg mene, at nogle af de bedste Wolverine-historier jeg har læst, har været hvor Wolverine ikke har kunne klare alle problemer ved at gå bersærk og slagte alle omkring sig. :)

    Zero Cool 7-02-17 17:59

  • ★★★★0

    Det betyder så sandelig noget, at rammerne er tilstede. At man ikke har gået på kompromis med ratingen, bare for at ramme bredere publikum. Derudover, så er der bare nogle ting man ikke kan skildre på retfærdigvis vis, med en pg-13 rating, uden det føles plat. Laver du en gangsterfilm a la 'American Gangster', der bevæger sig ind på narkomiljø, hardcore vold, sprogbrug, så er det sgu ret afgørende for historien med en R-rating, hvis den skal yde nogen retfærdighed og tages seriøst. 

    Babo 7-02-17 18:35

  • ★★★★0

    Jeg er desuden ligeglad med hæfterne. Det her er film og anno 2017. En mand med klør, der til tider går amok, må have en grim konsekvens. Man kan selvfølgelig dreje filmen på en måde, så den ikke omhandler selve drabene og 'slagte alle omkring sig', men det er ikke hvad traileren lægger op til. 

    Babo 7-02-17 18:50

  • ★★★★★★1

    Men vi taler ikke om American Gangster, vi taler om en tegneseriefigur, som rask væk eksisterede i 20-25 år, før der for alvor begyndte at dukke historier op med ham, hvor der var masser af åbenlys blod og vold.

    Som sagt, synes jeg at trailerene ser festlige ud og jeg glæder mig til at se hvordan de får X-23 til at passe ind historien og om de evt. kører hende i stilling til at overtage Wolverine-rollen, nu når Jackman går på pension. Men når det er sagt, så vil jeg stadig mene, at en film ikke nødvendigvis bliver bedre, bare fordi den er R-rated. Hvis man ved hvilke rammer, man har at arbejde indenfor allerede fra start, er det ikke et kompromis, man fortæller bare historien på en anden måde.

    Tag ikke fejl, bare fordi filmen har en R-rating, betyder det ikke, at der ikke er kompromiser, at der ikke er begrænsninger og at Marvel (og Fox for den sags skyld) ikke har en lang række af ting, som de ikke vil acceptere i filmen.

    Zero Cool 7-02-17 18:50

  • ★★★★0

    Jeg talte også om at yde en historie retfærdighed. Og det må være et plus som udgangspunkt, at stå med en R-rating end at nøjes med en pg-13. Det giver jo alt andet lige flere muligheder for at forme en historie og komme til bunds med en tematik, som man ønsker. Det er for mig ofte så åbenlyst, når en pg-13 film 'kigger væk' og må 'finde på' alternative vinkler for at blødgøre tingene. 

    Selvfølgelig er der ting i en filmproduktion, der inddrager andre mulige synsvinkler end instruktørens. Fincher sagde engang, at kan man ramme en god procentdel kontrol over projektet, så er man nået langt. 

    Babo 7-02-17 19:08

  • ★★★★★★0

    Jeg har svært ved at se hvorfor en R-rating er et plus til en figur, som oprindeligt er skabt til at fungere i et medie, der var henvendt til børn. Det er trods alt nogle af de selvsamme børnevenlige historier, som der hentes inspiration fra til filmen.

    For mig at se, virker det mere som om, at man forsøger at være R-rated, bare for at være det og fordi Deadpool blev en succes. Jeg håber dog at jeg tager fejl på det punkt. Men omvendt er filmen produceret af Fox, som er virkelig gode til at tage nogle underlige beslutninger, når det kommer til X-Men-universet.

    Zero Cool 7-02-17 19:21

  • ★★★★0

    Udfra traileren og udtalelser fra Mangold, så har de sigtet efter en mere voksen-orienteret film med drama elementer. 

    Babo 7-02-17 19:24

  • ★★★★★★0

    Fordi du har svært ved at se det som et plus Bruno, kan andre jo godt se det sådan tænker jeg? Uanset hvad Wolverine er eller ikke er skabt til, så har jeg altid følt der var potentiale til en mere rå udgave end den vi har fået. Igen, gore, udpenslet vold og sprogbrug er naturligvis ikke altafgørende for om en film bliver god. Det betyder uendeligt lidt faktisk, hvis resten stinker. Men for mig kan det bare give et par procenter ekstra til netop den figur (på film). Naturligvis kan de vælge at lave en mere moden og alvorlig film som man gjorde med Nolans The Dark Knight, hvor volden er nedtonet for at ramme bredere. Jeg håber blot de tør kombinere det mere raffineret med det mere rå og blodige.

    T. Nielsen 7-02-17 19:26

  • ★★★★★★0

    Fordi du har svært ved at se det som et plus Bruno, kan andre jo godt se det sådan tænker jeg?

    Er det ikke lidt logik for burhøns, ligesom at det er lidt unødvendigt at skrive "tænker jeg", når det er dig der skriver indlægget. Med mindre du selvfølgelig har en brain slug, som tænker for dig. :)

    Selvfølgelig skriver jeg hvad jeg mener, ikke hvad andre mener. Og det er vel hvad forummet er lavet til: at udveksle meninger.

    Zero Cool 7-02-17 19:30

  • ★★★★★★0

    Det ved jeg faktisk ikke om jeg synes det er. Nu brugte du det jo som argument, at du havde svært ved at se det. Deri ligger der vel ganske naturligt en indirekte påstand om at den man argumentere imod er forkert på den, tager fejl eller har nogle meninger som ikke giver mening. Jeg spørger så om du rent faktisk ikke kan sætte dig ind i at det km give mening for andre. For dig er dette muligvis en selvfølge. Det er det bare ikke for mig.

    Men nok om debattens ordlyd. Jeg har sagt hvad jeg havde at sige om filmen.

    T. Nielsen 7-02-17 19:51

  • ★★★★★★0

    Det ved jeg faktisk ikke om jeg synes det er.

    Det er det vel, når andre netop har udtalt at de mener det modsatte end jeg gør? :)

    Nu brugte du det jo som argument, at du havde svært ved at se det. Deri ligger der vel ganske naturligt en indirekte påstand om at den man argumentere imod er forkert på den...

    Nej, jeg udtrykte en anden mening end jeres.

    Zero Cool 7-02-17 20:08

  • ★★★★0

    Deadpool har startet noget godt synes jeg. På det seneste har der været flere R-ratede film, som har været succes. Det er da så absolut positivt for en filmskaber at vide, at man kan få lov til at boltre sig løs og være tro mod den historie, man ønsker at fortælle. Det kan indebære indhold, der er orienteret mod voksne i form af vold, sex, sprogbrug o.lign, som en PG-13, med al respekt, ikke tillader at vise alt for meget af. Mangold har ønsket at være tro mod et voksent publikum med sådan en karakter lavet i vore dage.

    Udover det, så kan det også være good fun i sig selv, blot at overvære et blodbad på film, som en del af legen. Jeg kan f.eks. ikke forestille mig en særlig god PG-13 zombie-film.    

    Babo 7-02-17 20:39

  • ★★★★★★1

    Læser lige det her uddrag og nu glæder jeg mig faktisk en del: 'John Wick: Chapter 2' is the real deal in action-movie fireworks – it's pure cinema, an adrenaline rocket of image and sound that explodes on contact. Peter Travers

    T. Nielsen 7-02-17 23:25

  • 0

    Spøjst. Jeg sad netop og søgte efter etteren på blå, da jeg ikke har set den og skal snart i bio og se toeren. Er blevet anbefalet etteren flere gange, men har altid haft sådan en "meeh, Keanu..?"-tanke.. Er den første virkelig noget ved?

    Bony 7-02-17 23:29

  • ★★★★★★0

    Spøjst. Jeg sad netop og søgte efter etteren på blå, da jeg ikke har set den og skal snart i bio og se toeren. Er blevet anbefalet etteren flere gange, men har altid haft sådan en "meeh, Keanu..?"-tanke.. Er den første virkelig noget ved?

    Den er rendyrket good fun tough action! Intet mesterværk og intet dybere, men dog sarkastisk på sin egen måde, også i forhold til genren. OG så er den pokkers underholdende!

    T. Nielsen 7-02-17 23:31

  • ★★★★★0

    Hævnmotivet er fantastisk! og det slut billedet :)

    Og så more jeg mig meget over og se Lance Reddick (Cedric Daniels fra The Wire) som den mest polite mand i hans erhver.

    Elwood 7-02-17 23:36

  • ★★★★0

    Den ser ud til at score flotte anmeldelser. Der er også plads til nogle forbedringer, så jeg vil også se den og jeg har altid holdt af Keanu. 

    Babo 7-02-17 23:49

  • ★★★0

    Nu skal jeg kun sove 2 gange mere, inden jeg skal på ski ferie :-D 

    MadMartigan 9-02-17 07:09

  • ★★★0

    Jeg skal snart til London, nogen der har gode forslag til hvad jeg skal se? Gerne filmrelateret eller sjovt.

    MOVIE1000 9-02-17 13:04

  • ★★★0

    Har lige sendt 5 jobansøgninger afsted i dag og i morgen sender jeg nok flere afsted. Som netop færdiguddannet er det en ny ting for mig at skulle forholde sig til det at være arbejdsløs, men jeg vil også bare hurtigst muligt i gang, så det er bare med at få sendt nogle ansøgninger af sted og netværke der hvor man nu kan.

    Men det er en lidt underlig ting at være færdiguddannet. Føler ikke rigtig at jeg er færdiguddannet før jeg har landet mig et job. :)  

    Da man også kan være i virksomhedspraktik og stadig få dagpenge har jeg også kontaktet flere selskaber med henblik på praktik. Som jeg ser det er det vigtigste lige nu bare at få foden indenfor. :)

    Essal 9-02-17 13:17

  • 0

    Movie1000

    londonfilmmuseum.com/

    www.shreksadventure.com/london/

    Herrguth 9-02-17 13:32

  • ★★★★★0

    Jeg skal snart til London, nogen der har gode forslag til hvad jeg skal se? Gerne filmrelateret eller sjovt.

    Et fedt sted at købe film er butikken Fopp, som ligger i Covent Garden.

    Kruse 9-02-17 13:36

  • ★★★★★★0

    Jeg sidder og overvejer, om jeg skal smutte forbi skadestuen. Jeg gled i sneen i morges og landede åbenbart på mit håndled, som stadig er pænt ømt.

    Zero Cool 9-02-17 13:41

  • ★★★★★★0

    Sidder og glæder mig til at komme hjem... Vi har "legegruppe" i dag for den store (4-5 børn) og den mellemste har en med hjem fra børnehave. Jeg har allerede ringen for ørerne. Kl. 17 er det slut (Også med mig.)

    davenport 9-02-17 13:49

  • ★★★★★0

    Jeg skal snart til London, nogen der har gode forslag til hvad jeg skal se? Gerne filmrelateret eller sjovt.

    Forbidden Planet er stadigvæk sjov og besøge, spise på Speedy's Cafe, det er den som er lige ved siden af den dør Som Sherlock har i BBC serien.

    Elwood 9-02-17 14:09

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen