Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★0

    Ok, så havde den måske også været rimelig højt vurderet i forvejen? Jeg har hørt, at der kan være stor forskel fra valuar til valuar - nogle steder er foreningensværdien blevet fordoblet.

    Men ja - vi skal også have valuar på. Jeg regner dog ikke med, at værdien fordobles, men måske fra 1 mio. til 1,3. Men selv i dette tilfælde vil det dog aldrig nogensinde kunne betale sig at flytte og købe ejerlejlighed eller hus i stedet - medmindre man var tvunget til det.

    Det er også grunden til, at andelsmarkedet (i hvert fald i KBH-området) er gået helt i stå, og at der igen er begyndt at komme penge under bordet. Min svoger var forleden ude og kigge på en andel på Frederiksberg - en 4-værelses til en attraktiv pris på måske 2 mio. Der var bare lige det ved det, at sælger skulle have 500.000(!) under bordet...

    Jeg er selv vild med andelstanken og er som sådan ikke interesseret i, at priserne "slippes fri", men der opstår en række problemer, når vurderingerne er så langt fra markedsprisen - penge under bordet, et fåtal af boliger til salg, vildt svingende valuarvurderinger osv. For nyligt forlød det dog fra regeringen, at de ville kigge på problemet, men det har skiftende regeringer jo længe sagt...

    Inden ved mig er andelsboligmarkedet ikke gået i stå er min fornemmelse. Grunden til at der nu forhandles under bordet er jo netop den store efterspørgelse som gør folk kan tillade sig det.  Men jeg vil ikke sige at de sælges til langt under markedsværdi da du ikke kan sammenligne dem med ejerlejligheder. Andelsboliglån er jo også dyre at have end realkreditlån så du vil kunne købe en dyre ejerlejlighed og sidde for det samme som en billligere andelsbolig. 

    Wangsgaard 4-03-17 17:38

  • ★★★★0

    Han var "den onde nabo"... Duh!

    Det forstod jeg godt, men hvorfor skrev Essal sin indlæg om "Det kan selvfølgelig gå begge veje... Jeg selvfølgelig siger ikke at det er det du gør." Efterfulgt af "Dammit Kisbye... du narrede mig. ;P" ? :)

    chandler75 4-03-17 17:39

  • ★★★0

    Det forstod jeg godt, men hvorfor skrev Essal sin indlæg om "Det kan selvfølgelig gå begge veje... Jeg selvfølgelig siger ikke at det er det du gør." Efterfulgt af "Dammit Kisbye... du narrede mig. ;P" ? :)

    Fordi jeg var lidt for hurtig til at svare inden det gik op for mig at det var et joke indlæg fra Kisbyes side. :) 

    Så jeg skrev et oprigtigt indlæg om at det kan gå begge veje, til hans joke om at han var "min onde nabo". Jeg fangede ikke pointen i indlægget. Først da jeg kom tilbage lidt senere kunne jeg se at det var en joke. 

    Så det med at han narrede mig var en hentydning til at jeg ikke lige opfangede at det var en joke i starten. Så hvis der er nogen her der er daft så er det vist mig. Nu vil jeg grave mig et hul og blive der et par dage eller et år.

    Pinligt! 

    Essal 4-03-17 17:56

  • ★★★★0

    Inden ved mig er andelsboligmarkedet ikke gået i stå er min fornemmelse. Grunden til at der nu forhandles under bordet er jo netop den store efterspørgsel som gør folk kan tillade sig det.  Men jeg vil ikke sige at de sælges til langt under markedsværdi da du ikke kan sammenligne dem med ejerlejligheder. Andelsboliglån er jo også dyre at have end realkreditlån så du vil kunne købe en dyre ejerlejlighed og sidde for det samme som en billigere andelsbolig. 

    Det er selvfølgelig rigtigt, men jeg tog udgangspunkt i eksemplet i min egen andelsforening og naboopgangen, der er ejerligheder. Her ville man, hvis man ville købe min andelslejlighed, skulle låne 1 mio. til et andelslån. Hvis man skulle købe (samme størrelse) ejerlejlighed i naboejendommen, ville man skulle låne 2,2 mio. til et realkreditlån. Ville den månedlige udgift så trods alt ikke blive noget lavere, hvis man købte andelsboligen?

    Boligafgiften til andelen er på 3000, mens ejerudgifterne til ejeren er på 3500.

    Jeg skal ikke kunne sige, om der er godt gang i andelssalget andre steder, men kan som sagt bare se, at der på Boliga pt. er 4 andelsboliger til salg i Vanløse , der har over 1000 andelsboliger.

    chandler75 4-03-17 18:08

  • ★★★★0

    Fordi jeg var lidt for hurtig til at svare inden det gik op for mig at det var et joke indlæg fra Kisbyes side. :) 

    Så jeg skrev et oprigtigt indlæg om at det kan gå begge veje, til hans joke om at han var "min onde nabo". Jeg fangede ikke pointen i indlægget. Først da jeg kom tilbage lidt senere kunne jeg se at det var en joke. 

    Så det med at han narrede mig var en hentydning til at jeg ikke lige opfangede at det var en joke i starten. Så hvis der er nogen her der er daft så er det vist mig. Nu vil jeg grave mig et hul og blive der et par dage eller et år.

    Ah! Men hvordan ved vi, at det er en joke? :D

    chandler75 4-03-17 18:09

  • ★★★★★★0

    Har lige været på Liniepavillonen i Juelsminde. Ok mad, mærkelig tjener. Men jeg spiser normalt meget lidt kød og meget lidt fed mad, og sparer faktisk også på salten derhjemme. Så klassisk restaurantmad er ret hårdt for min mave... Det skal nok give lidt ekstra skidetid i aften :-) 

    Guldager 4-03-17 19:32

  • ★★★★★★0

    Det skal nok give lidt ekstra skidetid i aften :-) 

    Jamen så ved vi jo du får set lidt film, så win-win;-)

    T. Nielsen 4-03-17 19:39

  • ★★★★★★0

    Hehe. Er det desværre i sommerhus med svigerfamilien :-) 

    Guldager 4-03-17 19:42

  • ★★★★★0

    Deadpool 2 teaser

    Elwood 4-03-17 23:11

  • 0

    Det med larmende og irriterende naboer kan jeg skrive under på. Har väret nabo til både värtshuse, rockere og autonome (tror jeg nok). Blev indirekte truet med täv af en rockere og hans venner, efter jeg havde klaget over stöj. Det vidste jeg naturligvis ikke da jeg klagede. Värtshuset var faktisk de värste, men samtidig også de nemmeste at få bugt med. De larmede på alle ugens dage, på vilkårlige tidspunkter. Heldigvis kan kommunen gå ind i sådan en sag, da der er regler for meget der må larmes. Så de foretog en måling hos mig en min nabo og kunne konstatere at det var for höjt og så gik de ellers i dialog med ejerne og der blev bugt med det, i hvert fald i den smule tid jeg blev ved med at bo der.

    Og så var der også den nabo som var maniodepressiv vil jeg gätte på, for humöret gik i hvert fald meget op og ned og det löd jo närmest som at der var nogle der fik täsk når hun fik sine anfald, hvor stole og döre rög sig en tur. Nu er det ikke särlig sjovt at väre maniodepressiv, men det var heller ikke sjovt at väre nabo til en i det her tilfälde.

    Nå men det jeg i hvert fald har lärt det er at klage til boligforeningen og så håbe på at det er en som tager en alvorligt. Dialog med naboerne har jeg själdent fået noget godt ud af. Desvärre har boligforeningen ikke altid de store midler, men en gang i mellem hjälper det faktisk, hvis bare man klager nok.

    Whispering Horse 5-03-17 02:41

  • ★★★★★★0

    Før i tiden, da jeg var ung kaldte man det ting som kanal rundfart og betegnede det som zapper kulturen. Når ens datter i dag sidder med ens mobil og "surfer" rundt på Viaplays udvalg af diverse børne- film og serier, ser lidt, går videre, ser lidt andet osv. Hvad kaldes det så, hvis noget:-D

    T. Nielsen 6-03-17 08:30

  • ★★★★★2

    ADHD. 

    Alt kaldes ADHD. 

    Lars! 6-03-17 08:49

  • ★★★★★★0

    ADHD. 

    Alt kaldes ADHD. 

    Haha ja det er korrekt. Den langes over disken som nybagt brød hos bageren en søndag morgen:-)

    T. Nielsen 6-03-17 08:55

  • ★★★★★★0

    Har det samme problem med min mellemste. Det ene øjeblik spiller han LEGO, 2 min efter ser han RobinSamse, så er det Ninjago.. Tror denne generation får problemer med fordybelse.

    davenport 6-03-17 09:13

  • ★★★★★★0

    Jeg er rendt i et dilemma på arbejdet. Vi har fået en meget uhygiejnisk borger ind. Jeg servere buffet hver dag, og den tager han selvsagt fra. Det gør så, at ingen af de andre (både borgere og personale) vil spise, når han har været der. Den anden dag stak han hele hånden ned i en sammenkogt ret for at fiske pølser op.. 

    Foran min buffet er der sat en gipsvæg op til et lille anretterkøkken, og den vil jeg gerne have ned, så jeg kan lange mad over disken, og dermed komme ud over problemet.

    Men min leder mener det kan gøres, når fællesrummet bygges om, og at der dermed ikke skal bruges ressourcer på det lige nu. Hun mener han skal opdrages til renlighed, hvor jeg jo har et ansvar for fødevaresikkerheden. Perspektivet er nok ½ - et helt år ifm. ombygning, da det har været på snak og i udvalg i det år jeg har været der.

    Jeg mener ikke at kunne forsvare dette, og håber at kunne komme ind til min leder. Jeg føler lidt at jeg negligeres, og at mit ansvarsområde ikke er vigtigt nok. Men når personalet er begyndt at stå og spise i køkkenet, hvilket de slet ikke må, så synes jeg det er for langt ude...

    Anyone? Hvad gør jeg lige her?

    davenport 6-03-17 16:53

  • ★★★★★★0

    Havde det kun drejet sig om personalet, havde jeg evt rettet henvendelse til min AMR (i så fald i har en der er mere værd end de to potter pis)

    T. Nielsen 6-03-17 19:03

  • ★★★0

    Du kunne bede din chef om at prøve at tage mad efter ham, hver dag i en uge, og så høre hende igen om mandagen, om hun har skiftet mening.

    MadMartigan 6-03-17 20:19

  • ★★★★★★0

    AMR?

    davenport 6-03-17 21:42

  • ★★0

    AMR?

    Arbejdsmiljørepræsentant

    Tiany 6-03-17 21:47

  • ★★★★★★0

    Efter noget mail frem og tilbage, viser det sig at hun godt kan se min side af sagen, og har bedt mig om at finde en løsning umiddelbart. Det er et stort skridt for mig, for jeg er ikke særligt konfronterende, men følte min faglighed var i spil. Så det lader til at jeg får mine beføjelser i gennem. Serves right, da det er et af mine kerneområder: hygiejne! (Som jeg fik 12 i ;) )

    davenport 6-03-17 22:05

  • ★★★★★★4

    Så har jeg sgu sagt mit job op efter lidt under tre måneder. For første gang i mit liv, er jeg blevet headhunted til en stilling, hvor jeg starter på onsdag. Mere interessante opgaver og en bedre løn, er sgu svært at argumentere imod.

    Zero Cool 8-03-17 10:59

  • ★★★0

    Så har jeg sgu sagt mit job op efter lidt under tre måneder. For første gang i mit liv, er jeg blevet headhunted til en stilling, hvor jeg starter på onsdag. Mere interessante opgaver og en bedre løn, er sgu svært at argumentere imod.

    Tillykke, venter bare på det sker for mig en dag :-) 

    MadMartigan 8-03-17 11:01

  • ★★★★★★0

    Tilløk´:)

    Champagne, ludere og kokain!

    davenport 8-03-17 11:05

  • ★★★★★★0

    Jo tak! Jeg springer over mht. champagne, det er ikke helt min ting.

    Zero Cool 8-03-17 11:17

  • ★★★★0

    Tillykke Bruno! Jeg nåede kun 4 måneder i mit gamle job inden jeg blev opfordret til at søge det nuværende, og det føles sgu lidt tamt at skide på den anden virksomhed, men når der kommer et fantastisk tilbud, så er det sgu bare med at slå til!

    dyg 8-03-17 11:39

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen