Trailer: Første smugkig på "Black Adam" med Dwayne Johnson

Den muskuløse actionstjerne slutter sig snart til DCs superhelteunivers.

Ved det nyligt afholdte DC FanDome-arrangement blev der bl.a. fremvist nye trailers til Matt Reeves' kommende "The Batman" samt "The Flash", der byder på et gensyn med Michael Keatons Batman.

Desuden fik tegneseriefans det første smugkig på den kommende "Black Adam", hvori Dwayne 'The Rock' Johnson ("Jumanji: The Next Level") spiller titelrollen.

Smugkigget byder på en række behind the scenes-klip og ultrakorte interviews (bl.a. med den gamle James Bond-stjerne Pierce Brosnan, som fastslår, at han aldrig har medvirket i noget lignende), før vi får lov til at se Black Adam gå i clinch med en række soldater, som han lynhurtigt slår til plukfisk.

Læs også: Pierce Brosnan vil gerne spille James Bond-skurk

Bag kameraet genforenes Johnson med "Jungle Cruise"-instruktøren Jaume Collet-Serra, mens manuskriptet er skrevet af den BAFTA-nominerede Rory Haines ("The Mauritanian").

I DCs tegneserieunivers, der selvfølgelig også tæller helte som Superman og Batman, blev Black Adam i sin tid introduceret som en superskurk – et oldgammelt, ægyptisk muskelbundt, som i øvrigt er Shazams ærkefjende.

Black Adam har dog også optrådt som antihelt i DCs hæfter, og mon ikke Johnson nok en gang spiller en olm, men retskaffen helt à la Luke Hobbs i "Fast & Furious"-filmene?

Svaret får vi, når "Black Adam" flyver ind i de danske biografer den 28. juli 2022.

Kommentarer

Første smugkig på "Black Adam" med Dwayne Johnson

  • ★★★★★★1

    Det er kun Dwayne Johnson som kan lave sådan en præsentation, uden at fortrække en mine :-D

    Wayne18-10-21 09:15

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen