Trailer: "In a Violent Nature": En slasher fra morderens perspektiv – se traileren

Så blodig, at testpublikummet brækker sig.

En ny slasher-film skaber i øjeblikket en del omtale blandt horror-fans på nettet.

"In a Violent Nature" ligner ved første øjekast så mange andre gysere, hvor en maskeret morder jager en flok unge mennesker i en skov. Denne gang foregår filmen bare fra morderens perspektiv i stedet for ofrenes.

Et rigtigt godt trick, når en gyserfilm skal markedsføres, er at skabe omtale med fokus på, hvor blodig og klam filmen er. Det så vi blandt andet med "Terrifier 2", der blev markedsført som den klammeste splatter i mands minde, og der gik rygter om, at publikum både brækkede sig og besvimede. Dog uden fremlæggelse af håndfaste beviser.

Se også: Art the Clown spolerer julehyggen i første teaser til "Terrifier 3"

Holdet bag "In a Violent Nature" har så lige taget det skridtet videre. På Twitter (eller X, som det nu hedder) er en lydoptagelse fra en af filmens testvisninger blevet offentliggjort. Her kan man blandt andet høre publikum, gyse, skrige og... brække sig! Løftet - eller truslen - om opkast er tilsyneladende det, der skal til for at sælge en gyserfilm i disse dage. 

"In a Violent Nature" får amerikansk premiere 31. maj. Der er endnu ingen officiel dansk premieredato. Den brækfri trailer kan dog ses her:

Kommentarer

"In a Violent Nature": En slasher fra morderens perspektiv – se traileren

 • 0

  Så blodig, at testpublikummet brækker sig

  Det har man vist hørt et par gange, eller 20 før. Måske de så skulle finde et mindre sart test-publikum at vise filmen for end det amerikanske.

  Johnny4214-05-24 17:50

 • ★★★0

  Ja, det er ikke ligefrem et nyt salgsargument, jeg tror at jeg også stødte på det i 80'erne.

  NSF14-05-24 20:00

 • 0

  Det ligner at nogen har bestilt en Fredag d. 13 film via wish.

  Tegningen15-05-24 19:53

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen