Trailer: Se Freddie Mercury og Queen i storform i traileren til "Bohemian Rhapsody"

Rami Maleks karismatiske fremtoning og lighed med det afdøde rock-ikon ser mildt sagt overbevisende ud.

Det lader unægteligt til, at Rami Malek ("Mr. Robot") på trods af at være under pressure har formået at levere et forrygende portræt af rock-legenden Freddie Mercury, som det kan ses herunder i den første trailer til "Bohemian Rhapsody".

Filmen portrætterer den sagnomspunde rock-gruppe Queens glansperiode i 70'erne og 80'erne, der kulminerede med en legendarisk optræden på Wembley i forbindelse med Live Aid i juli 1985 – hvor bandet i almindelighed og Mercury i særdeleshed i en formidabel optræden spillede og sang, som gjaldt det livet.

Om det virkelig er lykkedes filmens instruktør Dexter Fletcher ("Eddie the Eagle") at levere a kind of magic, finder vi ud af til november, når "Bohemian Rhapsody" rammer biograferne. 

Kommentarer

Se Freddie Mercury og Queen i storform i traileren til "Bohemian Rhapsody"

 • ★★★★★0

  And this is when the operatic section comes in.

  Glæder mig, spændt på at se det færdige resultat :)

  Lige pt. ved jeg ikke om den blir for polerede eller overfladisk, men visuelt ser den forrygende ud synes jeg udfra det jeg har set indtil nu. Men spændt på om det blot blir recreations af deres klassiske koncerter især Wembley, eller om de får noget mere ud af det i filmen, fordi ellers kan man jo ligeså godt blot se Koncerten.

  Men fedt at se Rami Malek få lov til at prøve nogen af de hel store roller, så ham første gang i Night at the museum filmene, men blev hel vild med ham da jeg så ham i Mr. Robot.

  Men han er så også perfekt valg til rollen, når man netop tænker på Mr. Robot hvor han var en meget genert og private person, præcis som Freddi Mercury var det.

  Elwood16-05-18 11:26

 • ★★0

  Synes den ser ærgerligt ordinær ud som konventionel biopic, men håber jeg tager fejl. Og så skal den da nok komme til at leve højt på musikken alene.

  Mikkel Abel16-05-18 11:29

 • ★★★★★0

  Jeps den ser ud til at køre i den klassiske formel, og sikkert pakket blødt ind med lidt enkelte skænderier, men ja musikken skal nok klare en del af det, men hvis man fjerner musikken, hvad har man så, er der en intressant nok historie, eller blir det blot en visuel fin film, og med killer soundtrack.

  Elwood16-05-18 11:36

 • ★★★0

  Rami Malek ser ud til at være godt castet, og musikken holder selvfølgelig, men jeg gad nu godt have set Sasha Baron Cohens version. Den her ser næsten lidt for pæn og disneyficeret ud.

  Essal16-05-18 15:59

 • ★★★0

  Ser spændende ud..

  Nogen derved om de 3 nulevende, har været inde over, og givet grønt lys?

  MadMartigan16-05-18 17:50

 • ★★★0

  Ser spændende ud..

  Nogen derved om de 3 nulevende, har været inde over, og givet grønt lys?

  Jeps - lidt for meget, vist. Det er skulle være én af årsagerne til at Cohen ikke er indover.

  Dolphinfriendly16-05-18 17:56

 • ★★★0

  Queens fire, geniale albums, der blev udgivet i perioden 1974-1976, er alle af så høj klasse, at de alene burde berettige til en biopic om den fabelagtige gruppes kunst! Senere gik der - efter min smag - lidt for meget pop i den, men bandets og Mercurys talenter fornægter sig ikke! Freddie i særdeleshed var født til at stå på en scene...hvis jeg ikke husker helt fejl, er Queen den eneste gruppe nogensinde, hvor alle fire medlemmer har skrevet en sang, der endte på toppen af hitlisterne. Tag den (elskede) Beatles! 

  Thomas Fenger16-05-18 18:40

 • ★★★★★0

  Ringo Starr skrev godt nok heller ikke mange sange for The Beatles!!!

  David Lund16-05-18 23:57

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen