Trailer: "Sonic the Hedgehog" slippes løs med nyt karakterdesign i tempofyldt trailer

Nogle effektarbejdere fortjener lønforhøjelse!

Da første trailer til live-action-filmatiseringen af det elskede videospil "Sonic the Hedgehog" landede tilbage i april, fik den en hård modtagelse. Kritikken gik på karakterdesignet af Sonic, der havde fået et noget tvivlsomt udseende, som lå langt fra pindsvinets originale design (se den første trailer med det gamle design her).

Paramount Pictures tog dog kritikken til sig og lagde filmen på is med en udskudt premiere, mens effektholdet arbejdede på at redesigne Sonic i et mere tegnefilmslignende udseende. Nu er første trailer så landet til den nye udgave af "Sonic the Hedgehog", og her står det klart, at et hold af dygtige effektmagere klart fortjener lønforhøjelse!

Se OGSÅ: KAN ET PINDSVIN STIKKE SIG SELV IHJEL?

"Sonic the Hedgehog" følger Sonic og hans eventyr med at lære, hvordan vi lever på Jorden. Sonic må sammen med sin nye menneskeven Tom Wachowski (James Marsden) forsøge at sætte en stopper for den skurkagtige Dr. Robotnik (Jim Carrey). Videnskabsmanden planlægger nemlig at fange Sonic for at bruge hans utrolige evner til at overtage verdensherredømmet!

"Sonic the Hedgehog" stod oprindeligt til premiere 28. november, men drøner nu i stedet ind i biograferne 13. februar næste år. Se den nye trailer her:

Kommentarer

"Sonic the Hedgehog" slippes løs med nyt karakterdesign i tempofyldt trailer

 • ★★★★★★0

  Filmen ser såmænd helt fin ud, men deres leflen for det kinesiske marked er ikke just subtil.

  Zero Cool13-11-19 11:13

 • ★★★★★0

  Man kan næsten mistænke at det "nye" design var planen helt fra start af, og at de bare lavede den grim til første trailer for at det skulle give dem et godt comeback, altså skabe positiv opmærksomhed om filmen, når den nærmede sig premieren. 

  Men det er jo nok lidt konspiratorisk tænkt. 

  Lars!13-11-19 12:35

 • ★★★★★0

  Men nu kom jeg i tanke om at de også havde skubbet premieren. 

  Lars!13-11-19 12:36

 • 0

  Meget meget pænere. Første udgave var uhyggelig grim. Men nok ikke en film, jeg ligefrem stormer i biffen for at skulle se.

  Ronni Pedersen13-11-19 13:25

 • ★★★★1

  Hvornår kommer Great Giana Sisters* filmen?

  Beklager, men var kun på C64, Amiga...og IKKE diverse konsoller

  *Mario Rip off, sagde onde tunger, dengang...

  Gasivodo14-11-19 11:23

 • ★★★★★0

  Giana Sisters er da kommet i en ny udgave til konsoller =)

  David Lund14-11-19 11:30

 • 0

  Hvornår kommer Great Giana Sisters* filmen?

  Beklager, men var kun på C64, Amiga...og IKKE diverse konsoller

  *Mario Rip off, sagde onde tunger, dengang...

  Rip off af Mario? Ned til mindste detalje. Banerne var fuldstændigt ens - som jeg husker det. Der var nærmest bare lagt et andet skins på :)

  Ronni Pedersen16-11-19 21:02

 • ★★★★★0

  Rip off af Mario? Ned til mindste detalje. Banerne var fuldstændigt ens - som jeg husker det. Der var nærmest bare lagt et andet skins på :)

  Var det ikke også derfor, at spillet blev lavet? Nintendo havde licensen til Mario, så derfor måtte et eller andet knald-spilfirma jo bare lave det samme spil med lidt andre figurer og baner. Jeg husker det egentlig som også som om, at i hvert fald den første bane eller to var nøjagtig det samme som i Mario.

  David Lund16-11-19 21:16

 • ★★★★★0

  Sonic er den "seje" Mario. 

  Og det føles jo som et noget anderledes gameplay med den hastighed. 

  Lars!16-11-19 22:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen