Trailer: Dansk stjerneskud optræder i ny "Vikings"-trailer

Til efteråret vender den succesfulde tv-serie "Vikings" tilbage efter en forlænget sommerpause, og det danske stjerneskud Alex Høgh Andersen har fået en bærende rolle i seriens nye afsnit.

Andersen spiller den legendariske vikingehelt Ivar Benløs, der er søn af hovedpersonen: den danske sagnkonge Regnar Lodbrog (i tv-serien: "Ragnar Lothbrok", spillet af Travis Fimmel). Ivar spillede en stor rolle i vikingetiden, så det forventes, at Andersen får masser af spilletid i seriens resterende sæsoner.

Andersen fik sit store gennembrud i tv-julekalenderen "Tvillingerne & Julemanden". Siden da har han bl.a. spillet soldat i Tobias Lindholms "Krigen", og før han svingede sværd og økser, svingede Andersen med overstregningstuscher og bøger på Københavns Universitet, hvor han studerede film- og medievidenskab.

I et nyt interview med The Hollywood Reporter udtaler seriens skaber, Michael Hirst, sig i øvrigt enormt positivt om Andersen: "Vi er så heldige, at vi har fået fat i en ung skuespiller til rollen [som Ivar Benløs], som er fuldkommen fantastisk. Han bliver helt sikkert en af seriens store stjerner."

Se Andersen i aktion i den splinternye trailer herunder!

Kommentarer

Dansk stjerneskud optræder i ny "Vikings"-trailer

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen