Trailer: Ny dokumentarserie om Nintendo på vej

"Playing with Power: The Nintendo Story" graver ned i hele historien om det legendariske spilfirma.

Hvis man har brugt bare en smule af sin barndom på konsolspil, så er det næsten umuligt, at man ikke på et tidspunkt har stiftet bekendtskab med Super Mario – den udødelige spilfigur fra Nintendo, der i mere end 35 år har gået sin sejrsgang over kloden.

Nintendo er dog meget mere end bare "Super Mario Bros." og "The Legend of Zelda", og det vil en kommende dokumentarserie sætte fokus på.

Læs også: "Super Mario Bros." på vej til det store lærred - igen

"Playing with Power: The Nintendo Story" er en dokumentarserie i fem dele, der vil fortælle hele selskabets historie – fra at være et japansk firma, der lavede kortspil, til den megaforretning, det sidenhen blev. Serien bliver fortalt af skuespiller og Nintendo-fan Sean Astin (Sam i "Ringenes herre"-filmene), og vi vil også møde en række andre kendisfans i løbet af de fem afsnit.

"Playing with Power: The Nintendo Story" bliver tilgængelig på den amerikanske streamingtjeneste Cackle den 1. marts. Cackle er en gratis tjeneste, der dog desværre ikke er tilgængelig her til lands. Derfor er det også uvist, hvornår serien bliver tilgængelig for de danske Nintendo-spillere.

Den spritnye trailer kan dog ses lige her:

Kommentarer

Ny dokumentarserie om Nintendo på vej

  • ★★★★1

    Naah! IK' IGEN!??  Så hellere Commodore Internationals historie! (sikke en omgang, underholdende, kaos)

    Gasivodo21-02-21 21:39

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen