Trailer: Ny super-voldelig trailer til tegneseriefilmatiseringen "The Boys"

The Boys' mission er af afsløre sandheden om, hvem der styrer superheltene og dækker over alle deres beskidte hemmeligheder.

En ny trailer til den kommende serie "The Boys" fra Amazon Prime er landet, og der skal advares mod, at den ikke er for sarte sjæle! Traileren kan ses herunder.

Serien beskrives som en respektløs fortolkning af, hvad der sker, når superhelte – der er lige så populære som kendisser, lige så indflydelsesrige som politikere og lige så hædret som guder – misbruger deres superkræfter frem for at bruge dem til noget godt.

Se også: Amazon Prime: Første trailer til "Hanna" om en 14-årig snigmorder

Det er de magtesløse mod de super mægtige, når The Boys begiver sig ud på en heroisk mission for at afsløre sandheden om The Seven og Vought – multimilliardærselskabet, der styrer superheltene og dækker over alle deres beskidte hemmeligheder.

The Boys består af Billy Butcher (Karl Urban), Hughie (Jack Quaid,), Mother's Milk (Laz Alonso), Frenchie (Tomer Capon) og The Female (Karen Fukuhara). Simon Pegg gæsteoptræder som Hughies far.

"The Boys", der er baseret på tegneserien af samme navn af Garth Ennis og Darick Robertson, får premiere 26. juli på Amazon Prime Video.

Kommentarer

Ny super-voldelig trailer til tegneseriefilmatiseringen "The Boys"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen