Trailer: Drengene er tilbage i første blodige trailer til 4. sæson af "The Boys"

Det er næsten halvandet år siden, at sæson 3 rundede af, men nu har vi endelig fået et ordentligt smugkig på superhelteseriens næste kapitel.

En af de seneste års suverænt bedste serier, "The Boys", disker snart op med sin 4. årgang, og den første trailer kan ses herunder.

Tilbage i juli rapporterede vi, at sæsonen var blevet udskudt på ubestemt tid grundet de daværende Hollywood-strejker, men i mellemtiden har vi fået den blodige og kritikerroste spin-off "Gen V", og vi ved også, at en ny spin-off, der foregår i Mexico, er på trapperne, og at vi også får en 5. sæson af "The Boys". Med andre ord: franchisen lever i bedste velgående.

Læs også: "The Boys" får også en sæson 5

Og det kan man godt forstå, for den satiriske og slagkraftige superhelteserie er ikke blot umådeligt underholdende, men også et enestående skarpt portræt af nutidens splittede USA – og den spritnye trailer antyder, at serien fortsætter ud ad samme sti.

"The Boys" er baseret på Garth Ennis og Darick Robertsons tegneserie af samme navn, som skildrer, hvad der sker, når superhelte – der er lige så populære som kendisser, lige så indflydelsesrige som politikere og lige så hædrede som guder – misbruger deres superkræfter frem for at bruge dem til noget godt.

På rollelisten finder vi bl.a. Karl Urban ("Star Trek Beyond"), Antony Starr ("Banshee"), Jack Quaid ("Star Trek: Lower Decks") og Erin Moriarty ("Captain Fantastic"). Jeffrey Dean Morgan ("Star Trek: Enterprise") slutter sig også til castet i den nye sæson.

4. sæson af "The Boys" kickstartes på Prime Video engang i 2024. Se den omtalte trailer her:

Kommentarer

Drengene er tilbage i første blodige trailer til 4. sæson af "The Boys"

 • ★★★★★1

  Bedste serie pt. der skildrer situationen over det skræmmene nok også.

  Men ja blir fedt med Jeffry Dean Morgan på den nye sæson også, godt teamup til Karl Urban’s Butcher. Og ja Homelander, Anthony Starr er blot indbegrebet af den karakter så effing scary lige indtil man ser bloopers hvor han cracker fuldstændig op :)

  Elwood 2-12-23 20:02

 • 1

  Man ved, at det er en Johan-nyhed, når folks meritter gøres op i medvirkener i Star Trek...

  Nickell 2-12-23 20:15

 • ★★★★★1

  Det er jo også JDM’s mest kendte rolle.

  Elwood 2-12-23 20:31

 • ★★★0

  Så er det snart tid til 1 måneds abb. På Prime igen :)

  Gormanden 3-12-23 07:41

 • 0

  Bring it on !!!

  TheRealLukeSkywalker 6-12-23 14:53

 • ★★★★★★0

  Gen V var bare en skygge af the real deal - det ser heldigvis ikke ud som om de har tabt pusten.

  Wayne 6-12-23 15:32

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen