Trailer: Samuel L. Jackson er tilbage som Nick Fury i første gådefulde trailer til Marvels "Secret Invasion"

Emilia Clarke, Olivia Colman, Ben Mendelsohn, Don Cheadle og Cobie Smulders dukker også op i Marvels stjernespækkede spionserie.

Det er efterhånden nogle år siden, vi sidst så Samuel L. Jackson som den tidligere S.H.I.E.L.D.-chef og mesterspion Nick Fury i Marvels MCU-saga.

I slutningen af "Spider-Man: Far from Home" drog Fury øjensynligt ud i det ydre rum, og i den kommende MCU-serie "Secret Invasion" finder vi endelig ud af, hvad den enøjede helt har lavet i det uendelige kosmos.

Og Marvel Studios har netop frigivet den første trailer til serien, der kan ses herunder.

Læs også: Traileren til "Black Panther: Wakanda Forever" blev set 172 mio. gange de første 24 timer efter udgivelsen

Jackson er ikke den eneste Marvel-kending, der dukker op i "Secret Invasion". Ben Mendelsohn gentager rollen som det formskiftende rumvæsen Talos, Cobie Smulders vender tilbage som Furys højre hånd, Maria Hill, og Don Cheadle spiller nok en gang James "Rhodey" Rhodes.

Og flere prominente skuespillere slutter sig til MCU-universet i "Secret Invasion" – såsom "Game of Thrones"-stjernen Emilia Clarke og den Oscar-belønnede Olivia Colman ("The Favourite").

Selvom "Secret Invasion" byder på storstilet action og kulørte rumvæsner, så ligner den mere en klassisk spionserie med samme vibe som "Captain America: The Winter Soldier". I serien kæmper Fury og Talos for at forhindre, at sidstnævntes artsfæller, de såkaldte skrulls, invaderer Jorden.

"Secret Invasion" kickstarter MCU-sagaens femte såkaldte fase, og den lander på Disney+ engang i 2023. Traileren kan ses her:

Kommentarer

Samuel L. Jackson er tilbage som Nick Fury i første gådefulde trailer til Marvels "Secret Invasion"

 • ★★★★★★1

  Selvom "Secret Invasion" byder på storstilet action og kulørte rumvæsner, så ligner den mere en klassisk spionserie med samme vibe som "Captain America: The Winter Soldier".

  Godt salgsargument!

  Wayne12-09-22 08:02

 • 0

  Håber de går tilbage til den 'store' historiefortællen med én lurkende hovedskurk. 

  Er vi enig om, at de nuværende film mere eller mindre står for sig selv og næsten kun har det delte univers til fælles?

  Dominar Rygel XVI12-09-22 13:50

 • ★★1

  Det gør de ganske sikkert, da der jo allerede er planlagt nye Avengers-film, hvor hovedskurken er navngivet. Men de skal nok igennem en "miniboss" eller to på vejen, ligesom i den første del af historien, hvor det først var Loki, så Ultron og til sidst Thanos.

  Så mon ikke at vi støder på en "miniboss" eller to snart, da de næste to Avengers-film kommer i 2025.

  Shang-Chi og Eternals står måske på egne ben, men det er jo også origin-stories. Black Widow introducerede Yelanda, som dukkede op i Hawkeye og som dukker op igen i Thunderbolts. Lur mig om America Chavez ikke får en stor rolle i en eller flere af de kommende film, da phase 4-6 er navngivet "The Multiverse Saga" og Ms. Marvel vender tilbage i The Marvels-filmen. Thanos blev jo ikke afsløret før i Avengers og fik først rigtigt noget at lave i den første Guardians of the Galaxy.

  NFT12-09-22 14:08

 • ★★★★★0

  Kang, lærte vi jo også først rigtig til i Loki og han vil være at finde i Ant-man 3 også. Er meget spændt på at se dem håndtere hele det her Multiverse især med en skurk der operer i flere udgaver, kan de lykkedes med at skabe en sammenhæng, er meget spændt på se mere til Kang og hans mange udgaver.

  Elwood12-09-22 15:10

 • 0

  Shang-Chi og Eternals står måske på egne ben, men det er jo også origin-stories. Black Widow introducerede Yelanda, som dukkede op i Hawkeye og som dukker op igen i Thunderbolts.

  Har ikke lige set Hawkeye men det jeg hentydede til var at jeg synes altid der var en end credit eller på anden vis en krog, der henførte til Thanos.

  Meget subtilt men jeg havde dog følelsen, at der blev bygget på for hver film. Det synes jeg ikke jeg har på samme måde med den nye phase.

  Dominar Rygel XVI12-09-22 15:37

 • ★★0

  Kang, lærte vi jo også først rigtig til i Loki og han vil være at finde i Ant-man 3 også. Er meget spændt på at se dem håndtere hele det her Multiverse især med en skurk der operer i flere udgaver, kan de lykkedes med at skabe en sammenhæng, er meget spændt på se mere til Kang og hans mange udgaver.

  Sandt, det havde jeg faktisk glemt.

  Har ikke lige set Hawkeye men det jeg hentydede til var at jeg synes altid der var en end credit eller på anden vis en krog, der henførte til Thanos.

  Jep, men som skrevet ovenfor skete det først i Avengers og Avengers blev teaset allerede i Iron Man. Som Elwood er inde på, er Kang jo allerede dukket op første gang og mon ikke han også viser sig i en af de kommende film. Black Panther 2 er nok ikke den oplagte film til det, men mon ikke han dukker op i den næste Ant-Man. Måske også i serien som denne nyhed handler om.

  NFT12-09-22 15:45

 • ★★★★★0

  men mon ikke han dukker op i den næste Ant-Man. Måske også i serien som denne nyhed handler om.

  Jonathan Majors dukede op sammen med Paul Rudd, i deres Marvel panel med Kevin Feige, hvor Rudd omfavner Jonathan Majors, og siger
  "We're friends in real life"

  Elwood12-09-22 16:30

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen