Moovy TV: Bag om "X-Men: Dark Phoenix" med alle superstjernerne!

Vores 27 minutter lange særudsendelse om  "X-Men: Dark Phoenix" har x-klusive interviews med filmens stjerner, instruktør og producer!

Som det eneste danske medie var Moovy TV for nylig i London til presse-junket på "X-Men: Dark Phoenix" – franchisens allersidste kapitel ovenpå Disneys køb af 20th Century Fox og dertilhørende filmrettigheder til Marvel-tegneserien.

Se også: Den oprindelige Jean Grey er glad for "X-Men: Dark Phoenix"

De seneste par uger har vi udgivet uddrag fra vores mange interviews, men hér får I dem alle sammen – plus nye interviews med instruktøren Simon Kinberg og produceren Hutch Parker ("Logan"), som taler om superheltegenrens udvikling, Wolverines fravær og problemerne med "X-Men: The Last Stand" (2006), som Kinberg skrev manuskriptet til.

Vi taler også med James McAvoy (Professor X) og Michael Fassbender (Magneto) om at blive "X-X-Men" og om at, ahem, bruge fingrene; med Sophie Turner (Jean Grey) og Jessica Chastain (Vuk) om terminators og præstationsangst; og med Evan Peters (Quicksilver), Alexandra Shipp (Storm) og Tye Sheridan (Cyclops) om 90'ernes populærkultur og deres muntre "Deadpool 2"-cameo.

Vi diskuterer også mange, mange andre ting med alle super(helte)stjernerne. Og husk i øvrigt at blive hængende til efter rulleteksterne!

Kommentarer

Bag om "X-Men: Dark Phoenix" med alle superstjernerne!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen