Konkurrence: Vind billetter til Oscar-favoritten "La La Land"!

I samarbejde med Nordisk Film udloddes 2x2 billetter til "La La Land", der er den blot tredje film i filmhistorien med lige så mange Oscar-nomineringer som "Titanic" og "All About Eve".

Los Angeles er kendt som byen, hvor drømme bliver til virkelighed. Mia (Emma Stone), en ung skuespillerinde, jagter sit livs store filmrolle, men indtil den dukker op, må hun tage til takke med at servere café latte til byens store filmstjerner. Den dedikerede pianist Sebastian (Ryan Gosling) drømmer om en fremtid som jazzmusiker, men er tvunget til at acceptere ligegyldige jobs som hyggepianist på små nussede barer for at tjene til dagen og vejen. Ved et tilfælde mødes de to og forelsker sig hovedkulds i hinanden, men deres kærlighed og karriereplaner sættes på en hård prøve i byen, som også er kendt for at knuse hjerter og bryde drømme.

Konkurrencen udløber 21. februar kl. 12.00.

Konkurrencevilkår: Maks. én deltager pr. husstand, fulde navn og adresse skal udfyldes. Vinderne offentliggøres her på siden. Moovy kan ikke holdes ansvarlig for evt. forsinkede præmier eler langfingerede postbude.

Vinderne blev:

Tage Nordbek, 7140 Stouby

Preben Kristensen, 4000 Roskilde

Du skal være logget ind for at deltage.

Hvis du ikke allerede har en bruger er det nemt og gratis at oprette én.

Log indOpret bruger

Kommentarer

Vind billetter til Oscar-favoritten "La La Land"!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen