Moovy Exclusive: Moovy Podcast x Biffen Aalborg: Oplev John Carpenters legendariske "Det grusomme udefra" i biografen!

Vi krydser fingrer for sne og kulde, når Moovy Podcast præsenterer John Carpenters legendariske gyserfilm "Det grusomme udefra" på det store lærred.

Mænd mod alien. Vilde praktiske effekter. Masser af spænding og suspense. Og en pokkers cool Kurt Russell. Dét er bare nogle af ingredienserne, der har været med til at gøre John Carpenters "Det grusomme udefra" ("The Thing") til en af alletiders mest legendariske og velansete gyserfilm.

Og det lå ellers ikke i kortene, at filmen om en gruppen mænd strandet ved en base på Antarktis, skulle blive det store mesterværk det er hyldet som i dag. I 1982 var alle biografgængerenes øjne nemlig rettet mod Steven Spielbergs "E.T." og som flop både økonomisk og hos kritikerne var det ikke garanteres Carpenters alienfilm ville blive husket i eftertiden.

Men mere end 40 år efter premieren står filmen som en af de mest velansete gyserfilm nogensinde. Og nu har du chancen for at opleve filmen på det store lærred.

HØR OGSÅ: Moovy Podcast: SPOTLIGHT #14 - THE THING (1982)

Moovy Podcast har fornøjelsen af at præsentere filmen på det store lærred. Det sker i Biffen i Aalborg tirsdag d. 28 november kl. 18.30. Du kan købe billetter her - og du skal skynde dig, for der er tæt på udsolgt!

Til at præsentere filmen og sætte lidt introducerede ord på gysermilepælen kommer podcastens værter, Joachim Jelle og Mikkel Abel, og klæder publikum på til den nyskabende film.

Der skal nemlig snakkes det minutiøse effektarbejde, der sendte effektmager Rob Bottin på hospitalet, og forevigt har ændret publikums kærlighed til praktiske effekter. Mens det også granskes, hvorfor monsterfilmen ikke kunne overvinde publikum i det vilde filmår 1982. 

Alt dét, og meget mere, kan du blive klogere på ved visningen - du kan også høre Moovy Podcast gennemgå og hylde filmen i denne Spotlight-episode.

Kommentarer

Moovy Podcast x Biffen Aalborg: Oplev John Carpenters legendariske "Det grusomme udefra" i biografen!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen