Podcast: Spotlight #14 - The Thing (1982)

Det bliver grumt, når det grusomme udefra slår til i John Carpenters ikoniske gyserfilm "The Thing", som Moovy Podcast giver al sin kærlighed i denne uges afsnit.

Der er blevet delt ud af filmkærlighed på det seneste i Moovy Podcast i det nye Spotlight-format, hvor enkeltstående film kommer under luppen – og får en masse kærlighed.

Fra William Friedkins ikoniske "The French Connection" over Sylvester Stallone som Rambo til de gæve gutter i Martin Scorsese "Goodfellas". Her er anekdoter om filmenes tilblivelse blevet fortalt, bedste scener og citater kåret, alternative skuespillervalg diskuteret og meget andet.

I anledning af oktober, der for mange filmnørder dedikeres til gysergenren, hiver værterne Joachim Jelle og Mikkel Abel derfor det tunge skyts frem. Dagens fredag står nemlig i "The Thing" og John Carpenters tegn.

HØR OGSÅ: SPOTLIGHT #13 - RAMBO: FIRST BLOOD (1982)

Moovy Podcast går i kødet på den isnende gyserfilm, der trods sin hårde modtagelse i 1982 er blevet en af de mest ikoniske gyserfilm nogensinde. Noget der især skyldes Rob Bottins banebrydende praktiske monstereffekter og en karismatisk, cool Kurt Russell som den hårdt prøvede MacReady.

Mange inspirationskilder ligger til grund for historien om en alien, der kan kopiere mennesker og dyrs DNA, og som angriber en researchstation på Antarktis. Blandt andet en gammel Howard Hawkes-film, Lovecraft og en bog om paranoia bearbejdet af en Hollywood-legendes søn.

Der bliver også plads til skræk og grin, når værterne bogstaveligt talt går i kødet på de mange body horror-scener. Her forvandles menneske- og hundekroppe til de mest groteske skabninger længe set.

Alt dét, og meget mere, kan du høre mere om i dagens episode.

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Spotlight #14 - The Thing (1982)

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen