Moovy Exclusive: Moovy Podcast x Øst for Paradis: Se "Det grusomme udefra" på det store lærred i Aarhus!

Nu har du chancen for at opleve John Carpenters legendariske, isnende gys på det store lærred!

Mænd mod alien. Vilde praktiske effekter. Masser af spænding og suspense. Og en pokkers cool Kurt Russell som MacReady! Dét er bare nogle af ingredienserne, der har været med til at gøre John Carpenters "Det grusomme udefra" ("The Thing") til en af alletiders mest legendariske og velansete gyserfilm.

Og det lå ellers ikke i kortene, at filmen om en gruppe mænd strandet ved en base på Antarktis, skulle blive det store mesterværk, som den hyldes som i dag. I 1982 var alle biografgængernes øjne nemlig rettet mod Steven Spielbergs "E.T.", og idet Carpenters alien-film floppede både økonomisk og hos kritikerne, virkede det dengang usandsynligt, at den ville blive husket for eftertiden.

Men mere end 40 år efter premieren står filmen som en af de mest velansete gyserfilm nogensinde. Og nu har du chancen for at opleve den på det store lærred.

HØR OGSÅ: MOOVY PODCAST: SPOTLIGHT #14 - THE THING (1982)

Moovy Podcast har fornøjelsen af at præsentere filmen på det store lærred. Det sker i Øst for Paradis i Aarhus tirsdag d. 19 december kl. 18.00. Du kan købe billetter her – og du skal skynde dig, for der er tæt på udsolgt!

Til at præsentere filmen og sætte lidt introducerede ord på gysermilepælen kommer podcastens værter, Joachim Jelle og Mikkel Abel, og klæder publikum på til den nyskabende film.

Der skal nemlig snakkes det minutiøse effektarbejde, der sendte effektmager Rob Bottin på hospitalet, og som forevigt har ændret publikums kærlighed til praktiske effekter. Mens det også granskes, hvorfor monsterfilmen ikke kunne overvinde publikum i det vilde filmår 1982 trods det store håndværk af John Carpenter og Co.

Alt dét og meget mere kan du blive klogere på ved visningen – du kan også høre Moovy Podcast gennemgå og hylde filmen i denne Spotlight-episode.

Kommentarer

Moovy Podcast x Øst for Paradis: Se "Det grusomme udefra" på det store lærred i Aarhus!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen