6. sæson af "Cobra Kai" bliver seriens sidste

Den populære "Karate Kid"-spin-off gør sig klar til sit sidste cirkelspark.

Da 5. årgang af "Cobra Kai" udkom på Netflix tilbage i september 2022, opdagede fans hurtigt, at det var seriens første sæson, som ikke sluttede med en typisk cliffhanger.

Derfor begyndte der at florere rygter om, at sæsonen også ville stå tilbage som seriens punktum. Og en måneds tid efter 5. sæsons udgivelse afslørede seriens skabere, at de havde så travlt med alskens andre projekter, at en mulig 6. sæson lå langt væk i horisonten.

Men nu er det altså officielt: Variety skriver, at "Cobra Kai" vitterligt får en 6. sæson, og den bliver i øvrigt seriens sidste.

Læs også: "Cobra Kai": Hilary Swank er klar på at gentage sin "Karate Kid"-rolle

I en udtalelse fastslår seriens skabere (Josh Heald, Jon Hurwitz og Hayden Schlossberg) dog, at selvom "Cobra Kai" snart slutter, så er det ikke ensbetydende med, at "Karate Kid"-sagaen er definitivt slut. Som de bl.a. skriver: "Cobra Kai dør aldrig."

Der har da også været snak om at lave flere "Cobra Kai"-film, når serien en dag er færdig, samt flere spin-offs om franchisens hårdtslående karatemestre og -elever.

"Cobra Kai" følger de gamle karaterivaler LaRusso og Johnny Lawrence, som tørnede sammen som teenagere i den oprindelige "Karate Kid"-film fra 1984, og som i nutiden stadig udveksler slag og spydigheder – men også kammeratlige håndtryk.

I forbindelse med annonceringen af seriens 6. sæson har Netflix også frigivet nedenstående video, som blot fastslår, at sæson 6 "kommer snart" (dog formentlig tidligst i 2024):

Kommentarer

6. sæson af "Cobra Kai" bliver seriens sidste

 • ★★0

  Man skal stoppe mens legen er god.

  Derudover er jeg ikke helt så kean på flere spinoffs, men en biograffilm med Cobra kai's stjerner, kunne måske godt have interesse.

  Sæson 5, var intet mindre end forrygende.

  Endelig fik Thomas Ian Griffith som Terry silver, lov til, for alvor at Shine, som ultimativ badguy. Ser bestemt frem til sidste kapitel. Få så lige Hilary Swank og Chad McQueen med ombord. De er vist også de eneste der mangler, efterhånden.

  Det der fungerede bedst, var jo at serien var tænkt som en sequel til karate kid franchisen. Så spinoffs ignorerer vel det koncept.

  Ryder66621-01-23 00:35

 • ★★★★0

  Huzzah!

  Gasivodo21-01-23 01:22

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen