"Avatar: The Way of Water" har omsider overhalet "Titanic" – er nu det 3.-største filmhit nogensinde

For to måneder siden leverede "Avatar"-fortsættelsen en skuffende åbningsweekend – nu ligger den altså #3 på listen over filmhistoriens største succeser.

Det var blot et spørgsmål om tid. I den forgangne weekend svømmede "Avatar: The Way of Water" uden om "Titanic" på oversigten over filmhistoriens største sællerter og ligger således nu på listens 3.-plads. Det skriver Variety.

"Avatar: The Way of Water" har nu indtjent 2,2433 mia. dollars på verdensplan, mens "Titanic" har 2,2428 mia. dollars på kontoen. James Cameron har instrueret begge film – og vel at mærke også den første "Avatar", som stadig er filmhistoriens største hit med en global omsætning på næsten 3 mia. dollars.

Fordi "Avatar"-fortsættelsen bliver ved med at lokke folk ind i biffen, har det længe virket uundgåeligt, at den ville overhale "Titanic" på den finansielle front – men eftersom "Titanic" for nylig blev genudsendt i alverdens biografsale og derfor tjener penge igen, har det taget lidt længere tid end først forventet.

Læs også: "Avatar: The Way of Water" runder 800.000 solgte billetter i Danmark

Variety fastslår desuden, at "Avatar: The Way of Water" er den bedst indtjenende film nogensinde i over 20 lande – herunder Frankrig, Tyskland og Norge.

Cameron og Co. er i fuld gang med at færdiggøre "Avatar 3", som efter planen udkommer i december 2024.

"Titanic" kan du bl.a. gense i FORMAT Biograf, hvor du kan se filmen i 3D HFR med Atmos-lyd. Billetter kan bookes her. Samme sted kan du også stadig opleve "Avatar: The Way of Water" i 3D HFR med Atmos-lyd, og de billetter kan du booke her.

Og herunder kan I se Moovy TV's video-interviews med stjernerne i "Avatar: The Way of Water":

Kommentarer

"Avatar: The Way of Water" har omsider overhalet "Titanic" – er nu det 3.-største filmhit nogensinde

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen