Charlie Hunnam og Djimon Hounsou slutter sig til Zack Snyders sci-fi-storfilm "Rebel Moon"

Sofia Boutella har allerede fået hovedrollen i det, der betegnes som et mix af "Star Wars" og "De syv samuraier".

Zack Snyders ("Army of the Dead") næste Netflix-projekt bevæger sig støt ud af starthullerne.

Projektet blev først annonceret tilbage i juli 2021, og få måneder senere blev Sofia Boutella ("Star Trek Beyond") hyret til at spille hovedrollen. Og nu udvider Snyder sit cast, før kameraerne snart begynder at rulle.

Collider rapporterer, at Charlie Hunnam ("Pacific Rim"), Djimon Hounsou ("Gladiator"), Ray Fisher ("Zack Snyder's Justice League") og Doona Bae ("Sense8") har sluttet sig til filmens skuespillertrup.

Det er blot få uger siden, at Moovy TV interviewede Hounsou omkring hans rolle i actionbraget "The King's Man", og nu er den 57-årige filmstjerne allerede klar på at slå gækken løs i endnu en storstilet actionbasker. Vores interview med Hounsou kan du se her:

Sex, spas og stunts – "The King’s Man"-interviews med Djimon Hounsou, Rhys Ifans og Tom Hollander!

Hunnam og Bae har tidligere spillet over for hinanden i et andet stort sci-fi-projekt, Guillermo del Toros "Pacific Rim", mens Ray Fisher spillede superhelten Cyborg i Snyders "Justice League".

"Rebel Moon" udfolder sig i udkanten af Mælkevejen, hvor den tyranniske Balisarius angriber en fredfyldt koloni. En ung kvinde med en gådefuld fortid (Boutella) forsøger at sammensætte en hær af kampstærke krigere fra de nærtliggende planeter, som forhåbentlig kan besejre de onde kræfter.

Tilbage i december fik vi den første lille forsmag på "Rebel Moon" i form af nogle flotte koncepttegninger, og flere af slagsen kan ses hos Collider.

Snyders manuskript til "Rebel Moon" er faktisk en omskrevet version af det manus, han i sin tid skrev til en ny "Star Wars"-film, som aldrig blev sat i produktion. Derudover er det tydeligt, at "Rebel Moon" er inspireret af Akira Kurosawas tidløse klassiker, "De syv samuraier", hvilket Snyder da også har anerkendt i tidligere interviews.

Det vides endnu ikke, hvornår Snyder-fans kan se "Rebel Moon" på Netflix, men I kan se Moovy TV's eksklusive "Army of the Dead"-video-interview med Snyder her:

Kommentarer

Charlie Hunnam og Djimon Hounsou slutter sig til Zack Snyders sci-fi-storfilm "Rebel Moon"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen