Chris Evans er klar på at spille Captain America igen

Evans har ellers tidligere antydet, at han var færdig med Marvel-rollen. Men hvis den rette historie lander på hans skrivebord...

Chris Evans vil formentlig for evigt være bedst kendt for rollen som Marvel-superhelten Steve 'Captain America' Rogers, selvom den 41-årige skuespiller uden tvivl har mange årtiers gode præstationer tilbage i tanken.

Evans spillede trods alt figuren i flere af filmhistoriens allerstørste hits, inklusive "The Avengers", "Captain America: Civil War" og "Avengers: Endgame".

Og sidstnævnte film satte tilsyneladende det perfekte punktum for Rogers' personlige historie i Marvels enorme MCU-saga, da den aldrende helt overdrog sit skjold og sin superheltetitel til Sam 'Falcon' Wilson spillet af Anthony Mackie, der da også er blevet udpeget som den nye Captain America i den kommende "Captain America: New World Order".

Men selvom Evans i tidligere interviews har sagt, at rollen som Captain America nu tilhører Mackie, og at han ikke har lyst til at gentage rollen som Rogers af frygt for at svække karakterens filmiske eftermæle, så har piben altså nu fået en anden lyd...

Læs også: Chris Evans kåret til verdens mest sexede mand

For under en nylig convention i USA lød Evans nu anderledes optimistisk (jvf. Variety), da han blev spurgt ind til et muligt comeback som Rogers:

"Jeg elsker virkelig rollen. Han betød så meget for mig, og jeg føler helt sikkert, at der kan fortælles flere historier om Steve Rogers."

Evans understreger dog nok en gang, at historien skal være ualmindeligt god, før han takker ja til at tage den tætsiddende superheltedragt på igen:

"Samtidigt er rollen meget kostbar for mig. Den er en lille, strålende ting, som jeg har, og som jeg virkelig elsker, og jeg har virkelig ikke lyst til at træde forkert. Jeg var en del af noget særligt i en særlig tid, og vi landede virkelig godt. Det føles ikke helt rigtigt at gentage rollen netop nu."

Summa summarum: Evans er klar på at spille Rogers igen, og eftersom han er enormt populær blandt fans, er det ikke utænkeligt, at Marvel en dag giver ham et kald – også selvom det måske blot handler om en bitte birolle.

Evans dukker snart op i den romantiske actionthriller "Ghosted", som du kan se traileren til her. Her spiller han over for Ana de Armas igen (ovenpå "Knives Out - Var det mord?" og "The Gray Man"), og herunder kan du se Moovy TV's interview med de to superstjerner fra sidste år:

Kommentarer

Chris Evans er klar på at spille Captain America igen

 • ★★★★★★0

  Med alle de multiverser skulle det vel nok kunne være muligt. Desuden stoppede han jo ikke, han blev bare ført tilbage i tiden.

  Man kunne sagtens forestille sig en Cap gå i krig med Hydra i slut 40’erne. Et eller andet har han vel brugt tiden til.

  Wayne10-04-23 11:00

 • 0

  Man kan vel argumentere for, at han er den i MCU der har medvirket i flest af de anmelderroste film, inden han lagde skjoldet på hylden. Efter en semi-start med The First Avenger har alle de følgende film han var med i jo været store succer, både økonomisk og "anmeldermæssigt". 

  kamikazedk18-04-23 14:33

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen