Chuck Norris laver sin første actionfilm i 12 år

Legender går ikke på pension. De lader geværet igen.

Det er en smule vildt, at en så garvet og øjensynligt usårlig actionskuespiller som Chuck Norris faktisk ikke har lavet et actionbrag i over et årti.

Men måske har Norris bare haft travlt med at smække svingdøre, smadre lydmuren med sine cirkelspark og lave armbøjninger med hele planeten Jorden på ryggen, siden han optrådte i "The Expendables 2" tilbage i 2012.

Hvorom alting er, så gør den efterhånden 83-årige Norris snart comeback i filmverdenen efter fåtallige tv-gæsteroller de seneste år. Det skriver Deadline.

Læs også: Mel Gibson: Jeg er blevet for gammel til "Mad Max"

Norris skal spille en af hovedrollerne i sci-fi/action-filmen "Agent Recon", hvor han spiller over for bl.a. science fiction-veteranen Marc Singer ("V") og Derek Ting ("Agent Revelation"). Ting instruerer også filmen.

I "Agent Recon" spiller Norris elitesoldaten Alastair, som leder en hemmelig sikkerhedsenhed i fremtiden. Sammen med sine soldaterkammerater drager Alastair til en hemmelig militærbase i New Mexico, hvor der øjensynligt eksperimenteres med rumvæsen-teknologi.

Da Alastairs team møder et ukendt væsen, som ikke blot er utrolig stærkt og hurtigt, men også har evnen til at hypnotisere en gruppe tankeløse krigere, så må Alastair og Co. nedslagte en hær af ondskabsfulde slyngler for således at redde Jorden.

Ja, det lyder jo unægteligt, som om Norris via "Agent Recon" omsider får den Oscar-statuette, som er ham vel undt, og mon ikke resten af filmholdet også napper en masse prestigefyldte priser?

Chuck Norris' søn, Dakota, har i øvrigt koreograferet filmens kampscener, og ifølge Ting bliver "Agent Recon" fyldt med banebrydende visuelle effekter, inspirerende musik og nervepirrende lydeffekter, og Norris får angiveligt lejlighed til at fremvise sine "stadigvæk exceptionelle kampevner."

"Agent Recon" udkommer engang i 2024.

Kommentarer

Chuck Norris laver sin første actionfilm i 12 år

 • ★★★0

  Marc Singer? Very nice. 

  NSF22-11-23 08:07

 • ★★★★★★0

  Chuck Norris dør aldrig - døden tør ikke komme for at hente ham :-)

  Wayne22-11-23 08:27

 • ★★★★★0

  Det lyder som et spøjst men sjovt projekt, som jeg gerne vil se. Det er i øvrigt ret vildt, at Chuck Norris i en alder af 83 år stadig kan udføre cirkelspark osv. Man skulle ellers tro, at kroppen - efter så mange år og film fyldt med stunts - var slidt ned, men han må åbenbart være lavet af et helt særligt stof. 

  Jeg håber den nye film bliver god, så Norris ikke ødelægger den ellers fine afslutning og sløjfe på karrieren, som han fik lavet med sit comeback i "The Expendables 2". :)

  NightHawk24-11-23 14:02

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen