De Niro, Pacino og Leto slutter sig muligvis til Ridley Scotts "Gucci"

Et væld af stjerneskuespillere ser ud til at melde sig under fanerne til Scotts kommende projekt.

Ridley Scott genoptager snart optagelserne på sin næste film, "The Last Duel", der har Ben Affleck og Matt Damon i de centrale roller. Men allerede nu lader den engelske instruktør op til sit næste næste projekt, "Gucci", som kredser om mordet på forretningsmanden Maurizio Gucci.

Således er Robert De Niro, Al Pacino, Adam Driver, Jared Leto, Jack Huston og sangeren Reeve Carney alle tæt på roller i filmen, som er baseret på bogen "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed".

I forvejen er sangerinden Lady Gaga, der scorede en Oscar-nominering for sin præstation i "A Star Is Born", med ombord i rollen som Patrizia Reggiani, Guccis ekskone.

Med "Gucci" fortæller Ridley Scott omstændighederne bag mordet på Maurizio Gucci i 1995. Gucci var barnebarn af Guccio Gucci, grundlæggeren af modehuset Gucci, og styrede over en årrække modehuset som øverste chef, indtil han solgte sine aktier i firmaet. Halvandet år efter at have solgt sine sidste aktier blev han skudt ned af en hyret drabsmand foran sit kontor i Milano.

Kommentarer

De Niro, Pacino og Leto slutter sig muligvis til Ridley Scotts "Gucci"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen