De fire "Star Trek: The Next Generation"-film udkommer endelig på 4K UHD til april

Picard og Co.'s galaktiske eventyr kan snart genopleves i den bedst tænkelige kvalitet.

I årevis har trekkies higet efter at få fingre i nyrestaurerede udgaver af de fire "Star Trek: The Next Generation"-spillefilm, som skuffede en smule på AV-fronten, da de blev udgivet på Blu-ray for nogle år siden.

Men siden efteråret 2021 er alle de seks "Star Trek"-spillefilm med den oprindelige "Star Trek"-series besætning (Kirk, Spock og Co.) udkommet i 4K UHD.

Og nu skriver The Digital Bits, at de længe ventede 4K UHD-udgivelser af "Star Trek: Generations" (1994), "Star Trek: First Contact" (1996), "Star Trek: Insurrection" (1998) og "Star Trek: Nemesis" (2002) er lige på trapperne.

Læs også: Moovy Exclusive: Alle 13 "Star Trek"-film rangeret – fra værst til bedst

I de fire film følger vi besætningen om bord på Enterprise-D og Enterprise-E, som berejser Mælkevejen i det 24. århundrede – adskillige generationer efter begivenhederne i Kirks tidsalder. Filmene får snart en slags fortsættelse i form af den 3. sæson af "Star Trek: Picard", som bliver det sidste punktum i sagaen om Picard og Co.

Ifølge TDB's kilder så udkommer de fire førnævnte "Star Trek"-film med Patrick Stewart og Co. i april 2023, hvor trekkies verden over fejrer first contact-dag den 5. april – altså den dag, hvor menneskeheden (i 2063) møder rumvæsner for første gang og dernæst sætter kurs mod en mere positiv fremtid.

Den 3. sæson af "Star Trek: Picard" slutter efter planen den 20. april, så TDR's rapport virker, som Spock nok ville sige det, logisk. Det vides endnu ikke, om der er blevet produceret noget nyt ekstramateriale til de omtalte 4K UHD-udgivelser.

Kommentarer

De fire "Star Trek: The Next Generation"-film udkommer endelig på 4K UHD til april

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen