Den næste "A Quiet Place"-film har fået en titel og en premieredato

I foråret 2024 bliver der atter uhyggeligt stille i biograferne.

Da gyseren "A Quiet Place" blev et overraskende megahit i 2018 (den indtjente 340 mio. dollars globalt, men havde blot kostet 17 mio. dollars at producere), blev succesen startskuddet til en veritabel franchise.

Sidste år fik vi en fortsættelse, et videospil baseret på filmen er i støbeskeen, og nu er det kommet frem, hvornår næste kapitel i filmserien – med titlen "A Quiet Place: Day One" – udkommer. Gyseren får amerikansk biografpremiere den 8. marts 2024, og den udkommer formentlig samtidigt (eller endda lidt tidligere) herhjemme i Danmark.

Læs også: Nordisk Film køber Supermassive Games – selskabet bag de filmiske gyserspil "Until Dawn" og "The Quarry"

Plottet er stadig omgærdet af mystik, men titlen antyder, at der er tale om en slags prequel til de to første post-apokalyptiske horror-film.

Vi kan derfor nok godt forvente at se, hvordan det hele startede, da de skrækindjagende monstre, der reagerer på selv den mindste lyd, pludselig ud af det blå angreb den sagesløse befolkning.

Under alle omstændigheder er det nok en god idé ikke at rasle med slikposen, når "A Quiet Place: Day One" som nævnt spreder uhygge i biografmørket den 8. marts 2024. Som rapporteret er det "Pig"-instruktøren Michael Sarnoski, der instruerer filmen, og herunder kan du se Moovy TV's dybdeborende interview med manden, der bl.a. diskuterer sin fremtid som filmmager:

Kommentarer

Den næste "A Quiet Place"-film har fået en titel og en premieredato

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen