Den nye "Predator"-film er inspireret af "God of War"

Ifølge instruktøren bag "Prey" er den kommende "Predator"-prequel inspireret af det ekstremt succesfulde PlayStation-spil.

Vi venter stadig på den første vitterligt fremragende film baseret på et videospil. Men måske kan man vitterligt lave en fremragende film, hvis man i stedet blot håndplukker nogle idéer fra et succesfuldt spil i stedet for at lave en fuldbyrdet filmatisering?

Det håber instruktøren Dan Trachtenberg ("10 Cloverfield Lane", "The Boys") forhåbentlig på, alt imens han laver sin længe ventede "Predator"-prequel, "Prey".

Læs også: "Predator"-prequel udkommer direkte på streaming i 2022

På Twitter skrev Trachtenberg i hvert fald i går, at han var begejstret for, at PC-udgaven af det nyeste "God of War"-spil bliver skamrost, og at han samtidigt gerne lige vil pointere, at spillet har haft en vis indflydelse på "Prey".

Den mangeårige "God of War"-spilfranchise har den krigeriske Kratos som omdrejningspunkt, der i spilsagaens tidlige kapitler slås med de græske guder, før han i det nyeste spil – som Trachtenberg refererer til – tørner sammen med de nordiske guder, herunder en af Odins sønner: Baldur.

Undervejs kæmper Kratos sig igennem Midgård sammen med sin søn, der jævnligt prøver at bevise sit værd over for sin muskuløse, bomstærke far. Og det er formentlig det aspekt af spillet, der har inspireret Trachtenberg, idet "Prey" handler om den unge comanche-krigerkvinde Naru, der går i clinch med de blodtørstige predators i fordums tid for at beskytte sin stamme og samtidigt sætte sig selv i respekt.

Herhjemme lander "Prey" formentlig på Disney+ her til sommer, og en trailer er angiveligt lige på trapperne.

Den seneste "Predator"-film, Shane Blacks "The Predator", udkom for godt tre år siden, og i den forbindelse talte Moovy TV med holdet bag filmen. De interviews kan du se her:

Kommentarer

Den nye "Predator"-film er inspireret af "God of War"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen