Denzel Washington og Barry Keoghan slutter sig til "Gladiator 2"

De to stjerner skal spille over for den Oscar-nominerede Paul Mescal i Ridley Scotts længe ventede fortsættelse.

Endnu flere Hollywood-stjerner slutter sig til Ridley Scotts kommende (og stadig unavngivne) "Gladiator"-fortsættelse. The Hollywood Reporter skriver, at både Denzel Washington og Barry Keoghan er i forhandlinger om roller i filmen.

Den Oscar-nominerede "Aftersun"-stjerne Paul Mescal har allerede tilegnet sig hovedrollen i "Gladiator 2", hvor han spiller den voksne Lucius, som i den første "Gladiator" blev spillet af den dengang 12-årige Spencer Treat Clark ("Glass").

Lucius er søn af kejserdatteren Lucilla, der blev spillet af danske Connie Nielsen i den første "Gladiator" – Moovy TV diskuterede i øvrigt en mulig "Gladiator"-fortsættelse med Nielsen tilbage i 2017.

Se også: Se Joaquin Phoenix som Napoleon i Ridley Scotts kommende storfilm

Keoghan er udset til at spille filmens skurk: den romerske kejser Geta. Ligesom den første "Gladiator" vil "Gladiator 2" dog ikke tage afsæt i virkelige hændelser i oldtidens Rom.

Til gengæld er Washingtons potentielle rolle i filmen stadig omgivet af mystik. Washington og Scott arbejdede tidligere sammen på gangsterdramaet "American Gangster" fra 2007, som Russell Crowe også medvirkede i.

Det forventes dog ikke, at Crowe dukker op som gladiatoren Maximus Decimus Meridius, som døde til slut i den første "Gladiator".

Manuskriptet til "Gladiator 2" skrives af David Scarpa, som tidligere har samarbejdet med Scott på thrilleren "All the Money in the World". Filmen går snart i produktion og har allerede fået en amerikansk premieredato: den 22. november 2024.

Kommentarer

Denzel Washington og Barry Keoghan slutter sig til "Gladiator 2"

 • 0

  Længe ventet. Den historie var afsluttet. Hvorfor ikke fortælle en ny historie, der foregår på samme tid men ikke har nogen tilknytning til Gladiator?

  Jeg ved hvorfor, det er ikke noget der får mig til at se frem til filmen, snarere tværtigmod.

  Johnny4217-03-23 21:12

 • 0

  YES !!!
  ENDNU en reboot/remake/prequel/sequel i stedet for de evindelige nytænkinger, nyskabelser og nye ideer i filmens verden!
  Det bli'r SÅ fedt!

  Pistolprinsen 5-04-23 10:16

 • ★★★★★4

  YES !!!
  ENDNU en reboot/remake/prequel/sequel i stedet for de evindelige nytænkinger, nyskabelser og nye ideer i filmens verden!
  Det bli'r SÅ fedt!

  Nu har du skrevet det samme i syv forskellige tråde, og det nærmer sig spam, så det må du egentlig gerne holde op med :)

  chandler75 5-04-23 11:13

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen