"Face/Off 2"-instruktør vil gerne have Nicolas Cage og John Travolta tilbage

Er det muligt at bygge videre på historien fra 1997? Det mener instruktør Adam Wingard.

Da vakte nærmest ramaskrig, da det kom frem, at 90'ernes største actionklassiker "Face/Off" skulle remakes, for hvordan kunne man dog overhovedet forsøge at genskabe galskaben og genialiteten fra originalen – og hvem kunne leve op til John Travolta og Nicolas Cages præstationer?

Da det senere skulle vise sig, at det ikke er en genindspilning, men derimod en fortsættelse, der er undervejs, begyndte internettet da også at summe af undren. Hvordan kunne historien fortsætte, når filmens bad guy, Castor Troy – spoiler alert – dør i slutningen?

Læs også: "Godzilla vs. Kong"-instruktør kaster sig over "Face/Off"-fortsættelse

Ikke desto mindre kan instruktør Adam Wingard, som i øjeblikket promoverer sin seneste film, "Godzilla vs. Kong", bekræfte, at historien i "Face/Off 2" vil bygge videre på historien og karaktererne fra originalen.

Det er ikke blot en fortælling sat i samme univers, men den definitive fortsættelse af Sean Archer og Castor Troys saga – som Wingard selv beskriver det.

Der er endnu ikke nogen endegyldig melding om, hvorvidt Travolta og Cage har tænkt sig at vende tilbage, men ifølge kilder skulle de være interesserede i at genoptage deres roller. Dog ikke før de har set og godkendt et færdigt manuskript.

Hvordan Wingard i så fald har tænkt sig at vække Castor Troy til live igen er der endnu ikke et godt svar på. Men en videnskab, der er så kompleks, at den kan bytte ansigter på Nicolas Cage og John Travolta, må uden tvivl have nogle andre tricks oppe i ærmet.

Kommentarer

"Face/Off 2"-instruktør vil gerne have Nicolas Cage og John Travolta tilbage

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen