"Friends"-skuespillerne reagerer på Matthew Perrys død

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc og David Schwimmer har i fællesskab udsendt en udtalelse om deres kære vens død.

I sidste uge døde skuespilleren Matthew Perry i en alder af sølle 54 år. Han blev fundet død i et badekar i sit hjem i Los Angeles, og et mangeårigt stof- og alkoholmisbrug spillede efter al sandsynlighed en rolle i hans alt for tidlige bortgang.

Perrys død har forståeligt nok udløst en lavine af nekrologer, refleksioner og mindestaler, og nu har de fem andre stjerner fra tv-serien "Friends" reageret offentligt på deres kollegas dødsfald.

I en kollektiv erklæring til magasinet People skriver Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc og David Schwimmer følgende:

"Vi er fuldkommen knuste over at have mistet Matthew. Vi var ikke blot kollegaer. Vi er en familie. Der er så meget, vi gerne vil sige, men lige nu tager vi os tid til at sørge og bearbejde dette ubegribelige tab. På et tidspunkt vil vi gerne sige mere – når vi kan. Vores tanker og vores kærlighed går til Mattys familie, hans venner og alle dem rundt om i verden, som elskede ham."

Perry og de fem skuespillere udgjorde den gruppe venner, som i "Friends" fik millioner af seere verden over til at føle sig som en del af seriens vittige vennegruppe.

Kommentarer

"Friends"-skuespillerne reagerer på Matthew Perrys død

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen