"Gladiator 2" udkommer allerede næste år

I november 2024 tager Ridley Scott os tilbage til romerrigets arenaer.

Rygter om en potentiel fortsættelse til Ridley Scotts Oscar-belønnede storfilm, "Gladiator", har svirret i årevis – faktisk lige siden filmen vandt talrige priser og indtjente godt 500 mio. dollars på verdensplan tilbage i 2000.

Men nu går det pludselig stærkt. "Gladiator 2" (som stadig ikke har en fastlagt titel) blev omsider officielt bekræftet i januar, og nu har filmen allerede fået en premieredato: den 22. november 2024.

Der er vel at mærke tale om filmens amerikanske premieredato, men "Gladiator"-fortsættelsen udkommer stensikkert cirka samtidigt her i Danmark.

Se også: Se Joaquin Phoenix som Napoleon i Ridley Scotts kommende storfilm

Det er den 26-årige irer Paul Mescal, som skal svinge med både sværd og skjold i hovedrollen i "Gladiator 2". Som tidligere rapporteret handler filmen om Lucius, som er søn af kejserdatteren Lucilla, der blev spillet af danske Connie Nielsen i den første "Gladiator" – Moovy TV diskuterede i øvrigt en mulig "Gladiator"-fortsættelse med Nielsen tilbage i 2017.

Vi ved dog endnu ikke, om Nielsen gentager sin rolle i "Gladiator 2". Mescal er i øvrigt blevet et varmt emne i Hollywood for nylig ovenpå hans Oscar-nominerede præstation i far-datter-dramaet "Aftersun", som vi netop har givet topkarakter her på Moovy.

Manuskriptet til "Gladiator 2" skrives af David Scarpa, som tidligere har samarbejdet med Scott på thrilleren "All the Money in the World". Scarpa færdiggjort angiveligt manuskriptet tilbage i november.

Scott er netop nu ved at færdiggøre sin storfilm om Napoleon Bonaparte, og den 85-årige filmmager producerer også et væld af kommende film og serier – herunder en "Alien"-tv-serie.

Kommentarer

"Gladiator 2" udkommer allerede næste år

  • ★★★★0

    - væld af kommende film og serier – SUK

    Var sgu nysgerrig, ja ligefrem interesseret+ i/med Raised by Wolves. ALAS

    Gasivodo 6-02-23 00:57

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen