"Han er perfekt til rollen" – skaberen af "Star Wars"-skurk jubler over, at han skal spilles af Lars Mikkelsen

Mikkelsen skal spille den blåhudede Grand Admiral Thrawn i den kommende "Star Wars"-spin-off "Ahsoka".

Det vakte stor glæde hos alverdens "Star Wars"-fans, da Lucasfilm for nylig annoncerede, at danske Lars Mikkelsen skal spille den store "Star Wars"-skurk Grand Admiral Thrawn i Disneys kommende live-action-serie, "Ahsoka".

Én af de fans, der er særdeles begejstret for valget af Mikkelsen, er forfatteren Timothy Zahn. Zahn skabte oprindeligt Thrawn-karakteren til hans bøger fra 1990'erne om tiden efter den oprindelige "Star Wars"-trilogi.

I forfatterens fængende fortælling havde den blåhudede, iskolde storadmiral overtaget kontrollen over resterne af Imperiet. Da Disney købte Lucasfilm for ti år siden, var Zahns historier ikke længere "officiel kanon", men Thrawn var så populær en figur blandt fans, at han blev genoplivet i animationsserien "Star Wars: Rebels".

Læs også: Moovy til Star Wars Celebration: Dag 2 – Nostalgiske tilbageblik og Lars Mikkelsens eminente entré

I dén serie lagde Lars Mikkelsen stemme til karakteren, og danskeren har den samme aura af autoritet og fysik som Thrawn, så selvfølgelig giver det mening, at Mikkelsen også skal spille live-action-versionen af den karismatiske strateg.

Timothy Zahn udtaler ifølge Screenrant følgende om Mikkelsen i rollen som storadmiralen:

"Når jeg forestiller mig en karakter, tænker jeg på attituden, ikke stemmen eller udseendet. Lars Mikkelsen gjorde et fantastisk stykke arbejde med stemmen. Skuespilleren er dansk. Han har egentlig ikke nogen accent, men hans stemme har et særligt tempo, når han spiller Thrawn, som gør ham lidt alien-agtig. Han er perfekt til rollen."

Lars Mikkelsen har altså i mere end en forstand fået det blå stempel, når det kommer til rollen som Grand Admiral Thrawn i "Ahsoka"-serien, der får premiere på Disney+ engang i august.

Kommentarer

"Han er perfekt til rollen" – skaberen af "Star Wars"-skurk jubler over, at han skal spilles af Lars Mikkelsen

  • ★★★★2

    "Lars Mikkelsen har altså i mere end en forstand fået det blå stempel"

    Genialt!

    S. Rico20-04-23 12:16

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen