Holly Hunter får hovedrollen i ny "Star Trek"-serie

Den Oscar-belønnede skuespiller skal spille lederen af Starfleets akademi i "Star Trek: Starfleet Academy".

En af "Star Trek"-franchisens mange kommende projekter er tv-serien "Star Trek: Starfleet Academy", som vi først skrev om her på Moovy tilbage i foråret 2023.

Siden da har vi ikke hørt så frygteligt meget om den kommende sci-fi-føljeton (franchisens vel at mærke 12. serie!), som stiller skarpt på den skole, der uddanner "Star Trek"-universets heroiske Starfleet-officerer.

Men nu kan Variety rapportere, at selveste Holly Hunter ("The Big Sick", "Batman v Superman: Dawn of Justice") har sagt ja til hovedrollen som universitetsrektoren på Starfleet Academy.

Se også: Interview med "Star Trek: Strange New Worlds"-stjernerne Anson Mount og Rebecca Romijn

Seirens skabere, Alex Kurtzman og Noga Landau, udtaler over for Variety: "Det føles, som om vi har brugt hele livet på at se Holly Hunters genialiteter. Det er en gave for os alle at få hendes utrolige troværdighed, frygtløshed, humoristiske sans og dygtighed til at føre an i 'Starfleet Academy'."

"Star Trek: Stafleet Academy" går i optagelse denne sommer i Toronto, Canada.

Holly Hunter vandt en Oscar for sin præstation i Jane Campions "The Piano" tilbage i 1994 og er blevet Oscar-nomineret hele fire gange i alt. Hun fik i sin tid sit store gennembrud i Coen-brødrenes "Raising Arizona" i 1987. Hun følger således i fodsporene på andre Oscar-vindere, der sluttede sig til "Star Trek"-franchisen: Whoopi Goldberg ("Ghost" / "Star Trek: The Next Generation"), Louise Fletcher ("Gøgereden" / "Star Trek: Deep Space Nine") og F. Murray Abraham ("Amadeus" / "Star Trek: Insurrection").

1. sæson af "Star Trek: Starfleet Academy" udkommer formentlig engang i 2025.

Derudover kan fans bl.a. se frem til tv-filmen "Star Trek: Section 31", 3. sæson af "Star Trek: Strange New Worlds", 5. sæson af "Star Trek: Lower Decks", 2. sæson af "Star Trek: Prodigy" samt de to sidste afsnit af "Star Trek: Discovery", der snart udkommer herhjemme på SkyShowtime.

Kommentarer

Holly Hunter får hovedrollen i ny "Star Trek"-serie

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen