Trailer: Masser af galaktiske grineflip i ny trailer til 4. sæson af "Star Trek: Lower Decks"

Den Emmy-nominerede animationsserie kickstarter sin 4. årgang om en uges tid.

Vi er nu blot en uges tid fra streaming-premieren på sæson 4 af animationsserien "Star Trek: Lower Decks", og CBS Studios og Paramount har netop frigivet en spritny trailer, som kan ses herunder.

"Star Trek: Lower Decks" er udtænkt af "Rick and Morty"-forfatteren Mike McMahan og foregår i 2380 (altså få år efter "Star Trek: The Next Generation") og følger besætningen om bord på rumskibet U.S.S. Cerritos – et af Starfleets mindst vigtige rumskibe.

Særligt rumskibets unge og relativt uprøvede Starfleet-officerer er i fokus – herunder fændrikkerne Beckett Mariner og Brad Boimler, som hhv. Tawny Newsome og Jack Quaid lægger stemme til. Parret optrådte også for nylig i et kritikerrost afsnit af en anden nyere "Star Trek"-serie: "Star Trek: Strange New Worlds".

Se også: Interview med "Star Trek: Strange New Worlds"-stjernerne Anson Mount og Rebecca Romijn

4. sæson af "Star Trek: Lower Decks" kickstartes i USA den 7. september.

Det er dog stadig uvist, om den får streaming-premiere i Danmark på Amazons Prime Video (ligesom seriens foregående sæsoner) eller andetsteds.

Apropos "Star Trek", så kan I den 30. september komme til Star Trek Festival i FORMAT Biograf i Ballerup, Storkøbenhavn. Læs meget mere om dét spændende arrangement her.

Den omtalte spritnye trailer til 4. sæson af "Star Trek: Lower Decks" ses herunder:

Kommentarer

Masser af galaktiske grineflip i ny trailer til 4. sæson af "Star Trek: Lower Decks"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen