"Indiana Jones and the Great Circle" – manden med hatten er tilbage i ny trailer til storstilet videospil

Nu kan du snart selv svinge pisken og banke onde nazister i rollen som vores alle sammens yndlingsarkæolog.

Selvom "Indiana Jones"-sagaen blev afsluttet på filmfronten sidste år med "Indiana Jones and the Dial of Destiny", er der heldigvis masser af eventyr tilbage i den gæve og hårdtslående arkæolog, som Harrison Ford for længst har udødeliggjort.

Nu har Lucasfilm Games og MachineGames nemlig afsløret den første trailer til et kommende videospil med titlen "Indiana Jones and the Great Circle".

Læs også: "Indiana Jones 5"-stjerne forsvarer filmens kontroversielle slutning

Handlingen foregår i 1937 imellem filmene "Jagten på den forsvundne skat" og "Indiana Jones og det sidste korstog".

Her kommer Indy vanen tro på et storstilet og gådefuldt eventyr i jagten på et sjældent artefakt. En jagt, der bringer ham kloden rundt – bl.a. til Egypten, Himalaya og Vatikanet i Rom.

Vores handlekraftige helt løber selvfølgelig undervejs ind i ondsindede nazister, som skal nedkæmpes – bl.a. med hjælp fra Indiana Jones' ikoniske pisk. Den eventyrlystne arkæolog støder også ind i reporteren Gina samt ikke mindst den kyniske über-nazist Emmerich Voss. 

Selvom Indiana Jones ligner sig selv i det kommende videospil, er det altså ikke Ford, der spiller helten i denne ombæring – det er i stedet den garvede videospilskuespiller Troy Baker, som bl.a. spillede Joel i det oprindelige "The Last of Us"-spil.

"Indiana Jones and the Great Circle" er – som det fremgår af nedenstående trailer – et førsteperson-action-eventyr, og videospillet udkommer eksklusivt til Xbox Series X/S og pc senere i år. Præcis hvornår annonceres dog først i løbet af de kommende måneder.

Kommentarer

"Indiana Jones and the Great Circle" – manden med hatten er tilbage i ny trailer til storstilet videospil

 • ★★★6

  Alle ved at Indy-spillene toppede med Fate of Atlantis, så måske skulle de bare lave et remaster af det og så vil alle være glade.

  NSF19-01-24 10:04

 • ★★★★★2

  Stor Fate of Atlantis fan her har Æsken og det hele fra way back så du får aligevel en stjerne mr. NSF :)

  Med det sagt så synes jeg nu det blir spændende at se, hvad de får ud af det, især når de vælger 1. Person vinklen som mange af de der indbildte fans der skriver som om de taler for alle har brokket sig allerede.

  Jeg synes derimod det er spændende at se, hvad de få ud af et Indy spil i 1. person (vi har rigeligt af de her action adventure ting i 3. Person, lad os da prøve lidt nyt) en genre som Svenske Machinegames mester ret godt, især med de seneste to Wolfenstein spil, hvor 2'eren især var komplet crazy og havde sågar en dansk lydside. Jeg er nok mest spændt på om de kan få FPW delen til at virke First Person Whipping, men ndet virker som noget de går meget op i udfra deres præsentations video, hvor de går mere i detailer og viser mere end det man ser i traileren her.

  Deres fokus på puzzles tiltaler mg også i stor stil, så længe man selv får lov at løse dem og ikke har en AI karakter der står og fortæller en løsningen eller kommer med tips, det skal i virkelighed blot kunne slåes fra, da nogen jo self. gerne vil ha hjælp for ikke at sidde fast.

  Så jeg er sku spændt på at se, hvad de finder på.

  Elwood19-01-24 10:23

 • 0

  Alle ved at Indy-spillene toppede med Fate of Atlantis

  Truth! Det spil har jeg gennemført temmelig mange gange efterhånden.

  Elgsdyr19-01-24 12:08

 • 0
  Deres fokus på puzzles tiltaler mg også i stor stil,

  Er sådan set enig, men den "tandhjuls-puzzle" i traileren skuffede mig lidt. Det er den type puzzle, der som sådan fungerede fint nok i de første Tomb Raider-spil (og Fate of Atlantis), mens jeg forventer en hel del mere her i 2024.

  Elgsdyr19-01-24 12:13

 • ★★★★★1

  Her er det fulde reveal.

  youtu.be/Yp7_ImMV1Iw

  Elwood19-01-24 13:20

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen