J.J. Abrams skal producere 2. verdenskrigfilm med zombier

J.J. Abrams og hans eget produktionsselskab Bad Robot skal producere en 2. verdenskrigsfilm tilsat zombier kaldet "Overlord". Filmen bliver lavet for Paramount Pictures og skal instrueres af Julius Avery og har manuskript af Billy Ray ("Captain Phillips") og Mark L. Smith ("The Revenant").

Historien følger to faldskærmssoldater, som er fanget bag fjendens linjer efter et flystyrt på en mission for at ødelægge et tysk radiotårn i en lille by udenfor Normandiet under D-dag. Efter at have nået deres mål skal de to soldater udover at bekæmpe nazistiske soldater også kæmpe mod overnaturlige kræfter, der er et resultat af et hemmeligt nazi-eksperiment.

Paramount har haft gang i projektet siden 2007, og med en instruktør ombord ser projektet endelig ud til at køre på skinner. Studiet er allerede på jagt efter skuespillere, der skal påtage sig rollerne som soldaterne.

Instruktøren Julius Averys film "Son of a Gun" fra 2014 var hans gennembrudsfilm, og han er netop i gang med at udvikle en Ridley Scott-produceret film kaldet "The King of LA" omhandlende narkotikahandel. Hans næste projekt derefter ser altså ud til at blive "Overlord".

Kommentarer

J.J. Abrams skal producere 2. verdenskrigfilm med zombier

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen