James Gunn afviser "Brightburn 2"-rygte: Filmen bliver IKKE skrevet af kunstig intelligens

A.I. er tidens helt store samtaleemne.

I sidste måned kom det frem, at superskurk-thrilleren "Brightburn" får en fortsættelse. Og det kom ikke som den store overraskelse, idet den første film fik hæderlige anmeldelser og indtjente godt fem gange mere, end den havde kostet at producere.

Til gengæld var der én detalje i nyheden, som sprang i øjnene: selskabet bag filmen, The H Collective, fortalte, at de ville gøre brug af alskens online-værktøjer og kunstig intelligens (A.I.) i skabelsen af deres kommende projekter – herunder "Brightburn 2".

Læs også: "Oppenheimer"-komponist: Kunstig intelligens kan aldrig erstatte ægte musikere

Selvom filmselskabets udmelding ikke kom med nærmere detaljer om dén del af arbejdsprocessen, så begyndte internettet hurtigt at koge over med rygter om, at "Brightburn 2" simpelthen ikke ville blive skrevet af et menneske, men af kunstig intelligens.

Og det udløste forståeligt nok en del vrede samtidigt med, at Hollywoods manuskriptforfattere stadig strejkede – bl.a. på grund af frygten for at blive erstattet af artificial intelligence.

Men filmmageren James Gunn – der producerede den første "Brightburn", og som tilsyneladende også er med om bord på fortsættelsen – har nu skudt rygterne ned på de sociale medier rapporterer ScreenRant. Da en bruger kontaktede Gunn og sagde: "Please, du må ikke skrive 'Brightburn 2' med en A.I.," svarede produceren prompte: "Bare rolig, det kommer aldrig til at ske."

Vi ved endnu ikke, hvornår "Brightburn 2" udkommer. Gunn har selv travlt de kommende par år med sin "Superman: Legacy"-film og andre DC-projekter, men vi går stærkt ud fra, at "Brightburn 2" instrueres af en anden filmmager. Den første blev instrueret af David Yarovesky, som Moovy TV interviewede tilbage i 2019:

Kommentarer

James Gunn afviser "Brightburn 2"-rygte: Filmen bliver IKKE skrevet af kunstig intelligens

 • 0

  MCU brugte AI til introen af Secret Invasion. AI kan jo også bruges i forbindelse med CGI. Det er bare som om når der nævnes AI, så farer folk op i det røde felt og tror alt bliver lavet af en computer. Der er nogle ting AI er godt til, der er andet det ikke er godt til (endnu). Vi må regne med at der i de fleste store fremtidige produktioner både bliver brugt AI og CGI.

  Johnny42 3-10-23 09:16

 • ★★★★★★3

  MCU brugte AI til introen af Secret Invasion

  Man skulle tro det blev brugt til alt i den serie, det var drøn-kedeligt :-)

  Wayne 3-10-23 09:18

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen