Kannibal-splatter i Eli Roths "The Green Inferno" - se blodigt klip

Eli Roth, der tidligere har stået bag blodige film som "Cabin Fever" og "Hostel", er snart aktuel med kannibalfilmen "The Green Inferno", der ser ud til at være mere end bare lidt inspireret af kontroversielle klassikere inden for genren som Ruggero Deodatos "Cannibal Holocaust" og Umberto Lenzis "Cannibal ferox".

Filmen følger en gruppe college-studerende fra New York, der rejser til Amazonas for at protestere mod behandlingen af en indfødt stamme - blot for at blive taget til fange af selvsamme stamme og udsat for alskens uhyrligheder!

"The Green Inferno" blev første gang vist på Toronto International Film Festival i 2013, men er først nu på vej ud i de amerikanske biografer efter noget tovtrækkeri med filmselskabet. Det vides endnu ikke, om kannibal-splatterierne vil finde vej til de danske biografer.

I forbindelse med den snarlige premiere er der netop blevet udsendt et såkaldt "red-band"-klip fra filmen, der ikke er for sarte sjæle. Se klippet her:

Kommentarer

Kannibal-splatter i Eli Roths "The Green Inferno" - se blodigt klip

 • 1

  Eli Roth is one sick, demented freak!

  PatrickJane19-09-15 11:36

 • ★★★★★0

  Ikke den bedste effekt jeg har set. Syntes næsten det var svært at gennemskue hvad der skete. Eli Roth har aldrig kunnet skræmme mig, men han har da fået mig til at væmmes. Det er dog ikke det samme, og jeg finder film, som klarer det første, langt mere fascinerende. 

  Lars!21-09-15 12:01

 • 1

  Jeg syntes at filmen skal blive vist i de danske biograffer fordi der er sikkert mange der rigtige gerne vil se denne film "the green inferno" folk der ikke lige har lyst til at se den, må bare lade vær med at se den.

  wendy11-10-15 16:20

 • ★★★★★1

  Jeg tror, at der er en god grund til, at film som denne sjældent kommer i de danske biografer. Og det er at der netop ikke er mange, der rigtig gerne vil se den :) ikke nok til at fylde nogen sale, i hvert fald.  

  Lars!11-10-15 16:42

 • ★★★★0

  Det er mange år siden, kannibalfilm kunne sælge billetter i tusindvis. Og selv dengang forsvandt nyhedens interesse altså ret hurtigt (fx solgte Cannibal Holocaust 45.000 billetter i DK, men bare tre år senere solgte Cannibal Ferox kun sølle 2000. Samme mønster gælder for zombie-filmene). 

  Dertil kommer, at kernegruppen (teenagere) har ændret se-vaner voldsomt meget siden dengang. 

  Den eneste mulighed for at se The Green Inferno på et lærred herhjemme bliver nok på en filmfestival, eller hvis Cinemateket tager den hjem til en eller anden serie. 

  thomsen13-10-15 17:01

 • ★★★★★0

  Solgte Cannibal Holocaust 45.000 billetter herhjemme?? Vildt... Den kan da umuligt have haft premiere mange biografer?

  chandler7513-10-15 17:22

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen