"Metal Gear"-filmatisering har fundet sit special effects-hold

Jordan Vogt-Roberts' drøm forbliver optimistisk.

Hvad angår film baseret på videospil er "Uncharted"-filmen ofte i fokus grundet sine talrige problemer og instruktørskift. Der sker dog også andre ting på denne front. "Kong: Skull Island"-instruktøren Jordan Vogt-Roberts har længe luftet sin kærlighed for videospilserien "Metal Gear". Amerikaneren har også tidligere afsløret, at manuskriptet er blevet godkendt af Sony Pictures – hvor videospilseriens skaber, Hideo Kojima, angiveligt også har været en del af den kreative proces.

Seneste nyt fra Vogt-Roberts er, at special effects-studiet Industrial Light & Magic – der også arbejdede på netop "Kong: Skull Island" – også indgår i samarbejdet på adapteringen af den ikoniske japanske videospilserie. Dette kan ses på den amerikanske instruktørs Twitter-profil.

En serie, der skubber grænser

"Metal Gear"-serien startede i 1987 og gjorde stealth-genren i videospil populær. Men med udgivelsen af "Metal Gear Solid" fra 1998 blev serien kendt for at skubbe grænserne for historiefortælling i gaming, hvor Hollywoods teknikker blev genskabt på PlayStation – ikke mindst i "Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty" fra 2002, der forudså nutidens digitale og politiske landskab.

Jordan Vogt-Roberts' film har ingen udgivelsesdato, og optagelserne er ikke påbegyndt grundet Corona. Indtil da kan "Metal Gear"-serien dog udforskes på de fleste videospilkonsoller. Dertil er der Hideo Kojimas seneste PlayStation-spil, "Death Stranding" fra 2019, der rummer Mads Mikkelsen i en hovedrolle og Nicolas Winding Refn i en birolle. Et spil, der er overraskende relevant i disse Corona-tider.

Find flere gaming-relaterede filmnyheder her.

Kommentarer

"Metal Gear"-filmatisering har fundet sit special effects-hold

 • 1

  Spændende. Jeg har altid elsket temaet fra MGS2, og jeg har ikke turdet genspille det siden dengang af frygt for at ødelægge minderne om et fantastisk spil. MGS1 havde dog en bedre historie/protagonist. :-)

  Nickell19-05-20 11:56

 • 1

  MGS2 er i den græd værd, at genspille. Jeg er til dels enig i, at MGS1 havde en bedre historie og protagonist. Men MGS2 er ikke blot meta, men også et (i mine øjne) et sindsygt skarpsindig spil, som der stadig skræmmer mig i dag. Grundet hvordan spillet forudså nutidens digitale og politiske landskab.

  Men lad os håbe, at vi får en god "Metal Gear" film!

  Elsteven020-05-20 02:06

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen