Michael Douglas bad Marvel om en dødsscene i "Ant-Man 3"

Den 79-årige skuespiller er tilsyneladende færdig med rollen som Hank Pym.

Mens én kæmpe Hollywood-stjerne, Robert Downey Jr., for nylig fastslog, at han er parat til at vende tilbage i Marvels filmunivers, selvom hans karakter, Iron Man, døde i "Avengers: Endgame", så er en anden levende filmlegende, Michael Douglas, omvendt indstillet på at vende Marvel ryggen, selvom hans rolle stadig lever i Marvels MCU-saga.

Douglas har spillet Hank Pym – den første inkarnation af den bittelille superhelt Ant-Man – i fire Marvel-film siden den oprindelige "Ant-Man" fra 2015, og han spillede senest rollen i sidste års "Ant-Man and the Wasp: Quantumania".

Og mens Douglas sidste år fortalte The Hollywood Reporter, at han var klar på at medvirke i en "Ant-Man 4", hvis Pym vel at mærke får lov til at dø i filmen, så fastslår Oscar-vinderen nu i talkshowet The View, at han faktisk bad om en dødsscene i "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", og at han næppe dukker op i det såkaldte M(arvel) C(inematic) U(niverse) igen.

Læs også: Michael Douglas får æres-guldpalme i Cannes

"Jeg bad faktisk om en dødsscene i den tredje film," fortæller Douglas, som også pitchede sin karakters bortgang over for Marvel: "Jeg vil gerne have en seriøs dødsscene fyldt med fantastiske special effects. Vi må kunne skrumpe mig ned til myrestørrelse og få mig til at eksplodere. Jeg vil gerne bruge alle de effects. Det foreslog jeg på den sidste film, og nu tror jeg ikke, at jeg dukker op i den næste."

Det er uvist, om Marvel Studios laver endnu en "Ant-Man"-film. "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" fik markant dårligere anmeldelser end sine to forgængere, og den skuffede også ved billetlugerne med en global indtjening på 476 mio. dollars – et godt stykke under den typiske MCU-films omsætningstal. Hvorom alting er, så er Douglas tilsyneladende ikke interesseret i at gentage rollen som Pym endnu en gang.

Filmens manuskriptforfatter, Jeff Loveness, afslørede faktisk for et års tid siden, at han oprindeligt havde planlagt at dræbe Hank Pym i historien og dernæst reinkarnere superhelten som en myre(!).

Moovy TV talte i øvrigt med Douglas op til premieren på den senest "Ant-Man", hvor vi bl.a. diskuterede netop de særegne special effects, som den Oscar-belønnede Hollywood-legende omtalte over for The View:

Kommentarer

Michael Douglas bad Marvel om en dødsscene i "Ant-Man 3"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen