Disney frigiver det første billede fra "Tron 3"

I 2025 suger "Tron: Ares" os atter ind i den digitale verden.

I næste uge er det hele syv år siden, at vi her på Moovy for første gang skrev om en tredje "Tron"-spillefilm, og at Jared Leto ("Suicide Squad", "Blade Runner 2049") havde sikret sig hovedrollen.

I de umiddelbart efterfølgende år havde "Tron 3" meget svært ved at få luft under vingerne, og "Lion"-instruktøren Garth Davis blev hyret i 2020, men sprang fra igen, før projektet omsider blev officielt annonceret i januar 2023.

Her kom det også frem, at norske Joachim Rønning skulle instruere filmen, som blev døbt "Tron: Ares". Nordmanden har tidligere lavet Hollywood-film som "Maleficent 2: Mistress of Evil" og "Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge".

Og "Tron: Ares" er netop nu ved at blive skruet sammen (kameraerne begyndte at rulle tilbage i januar), og Disney har frigivet det første officielle billede fra filmen, som kan ses herunder i fuld størrelse.

Læs også: Jeff Bridges reklamerer for ny "Tron"-forlystelse i Disney World – betyder det, at han er med i "Tron 3"?

Billedet giver os ikke nogen klarere idé om, hvad plottet er i "Tron: Ares", men det er under alle omstændigheder et stilfuldt billede af en af de rød-sorte dragter, som de "onde" computerprogrammer i franchisens computerverden er iført.

Sammen med udgivelsen af billedet har Disney dog udsendt et par ord om plottet i "Tron: Ares":

I filmen møder vi et meget avanceret computerprogram ved navn Ares, som bliver sendt fra det digitale computerunivers til vores virkelige verden på en farlig mission, som munder ud i menneskehedens første møde med A.I.-skabninger.

Således bygger "Tron: Ares" tilsyneladende videre på slutningen i "Tron: Legacy" fra 2010, hvori porten mellem vores verdener blev åbnet til slut.

Jared Leto spiller Ares, mens rollelisten også byder på navne som Greta Lee ("Past Lives"), Gillian Anderson ("The X-Files"), Evan Peters ("X-Men: Dark Phoenix"), Jodie Turner-Smith ("Queen & Slim") og Cameron Monaghan ("Star Wars Jedi: Fallen Order").

"Tron: Ares" har endnu ikke en fastlagt premieredato, men den udkommer engang i 2025.

Kommentarer

Disney frigiver det første billede fra "Tron 3"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen